Yavaş ve Dervişoğlu baş başa yemek yedi iddiası! Açıklama geldi

ABB Başkanı Mansur Yavaş ve İYİ Lideri Müsavat Dervişoğlu'nun yemek yedikleri iddiasına yanıt geldi. Yüksel Arslan, "Yalan ve manipülasyondur" dedi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
17 Eylül 2024 16:34
GÜNCELLEME
17 Eylül 2024 17:14
Yavaş ve Dervişoğlu baş başa yemek yedi iddiası! Açıklama geldi
Ecem Çetin Editör

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ASKİ Spor ve Türkiye Geleneksel Güreş Federasyon iş birliğince 15 Eylül'de Ankara'da "Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri" düzenlendi. 

Keçiören Bağlum Stadı’nda gerçekleştirilen güreş etkinliğine çok sayıda siyasi isim katıldı.

Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri etkinliklerinden Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ve İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ile ilgili bir takım iddialar gündeme geldi. 

Mansur Yavaş ve Müsavat Dervişoğlu'nun gün boyu birlikte oldukları, samimi pozlar vererek, baş başa yemek yedikleri öne sürüldü. 

Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, gündeme gelen iddialara ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

Milletvekili, ASKİ Spor olarak 15 Eylül'de ikincisini düzenledikleri Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne çok sayıda siyasi parti katıldığını ifade etti. 

Arslan, Mansur Yavaş ve Müsavat Dervişoğlu'nun baş başa yemek yedikleri iddiasının külliyen yalan ve manipülasyon olduğunu söyledi. 

Yüksel Arslan, Türkiye'nin iki önemli ismini zikrederek, asılsız haberlerin servis edilmesinin başka hedef ve niyetlerin olduğuna işaret ettiğini ifade etti. 

Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, dezenformasyonun hakikat gibi yayılmasının gerçek bilginin ve milletin en büyük düşmanı olduğunu belirtti. 

Arslan, şunları söyledi;

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa