Murat Kurum, Mansur Yavaş'ı kabul etti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ı bakanlıkta kabul etti.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
17 Eylül 2024 16:41
GÜNCELLEME
17 Eylül 2024 16:58
Murat Kurum, Mansur Yavaş'ı kabul etti!
AA
Kaynak AA

Bakan Murat Kurum, Mansur Yavaş'ı kabul etti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı bakanlıkta kabul etti. Görüşme, Mansur Yavaş’ın talebi üzerine gerçekleşti.

Bakanlıktan görüşme sonrası açıklama

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Bakan Kurum ve Mansur Yavaş, Ankara’nın çevre ve şehircilik konularıyla ilgili gündemini değerlendirdi. Toplantıda, başkentin gelişimi için atılabilecek adımlar ve belediyenin talepleri ele alındı.

Kurum'dan sosyal medya paylaşımı

Bakan Murat Kurum, görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş'ı bakanlığımızda kabul ettik. Ankara'nın çevre ve şehircilikle ilgili gündemini ele aldık, talepleri dinledik. Tüm yerel yöneticilerle temas ve istişarelerimiz sürecek." ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu'nu da kabul etmişti

Bakan Murat Kurum, daha önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu da kabul etmişti. Görüşmeye dair açıklamalarda bulunan Kurum, “İstanbul’un geleceğini ilgilendiren projeler üzerinde konuştuk. Tüm yerel yönetimlerle ortak hareket etmeye devam edeceğiz.” demişti.

Ekrem İmamoğlu da görüşme sonrası yaptığı açıklamada, "Bakanlıkla uyumlu çalışmanın İstanbul’a büyük faydaları olacak." ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa