Bir Gece Masalı bu akşam 3. bölümüyle ekrana gelecek!

ATV'nin reyting rekortmeni yeni dizisi Bir Gece Masalı, bu akşam saat 20.00'da yeni bölümüyle ekrana gelecek. Peki, neler yaşanacak? İşte yanıtı...

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
17 Eylül 2024 17:36
GÜNCELLEME
17 Eylül 2024 17:51
Bir Gece Masalı bu akşam 3. bölümüyle ekrana gelecek!
Ecem Çetin Editör

Komiser Mahir ile Yörük kızı Canfeza’nın büyülü aşk hikayesini ekrana taşıyan, ATV'nin yeni dizisi Bir Gece Masalı, salı akşamları izleyici karşısına çıkıyor.

 

İlk bölümünden itibaren adından söz ettiren, milyonları ekrana kilitleyerek zirvede kalan dizi, bu akşam 3. bölümüyle ekrana gelecek.

3. bölümde neler yaşanacak? 

Canfeza’yı eliyle Selim’le evlendiren Mahir, şimdi babasına yirmi yıl önce verdiği sözü tutmak için harekete geçer. Ancak planları gizli bir el tarafından sabote edilmektedir. Operasyonun başarısız olmasıyla Mahir açığa alınır ve işini kaybetmenin eşiğine gelir. Dibe vurduğu o en karanlık anda bir karar verir. Ve bu karar Canfeza ile yollarını yeniden kesiştirir.

Yapımını NGM'nin yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiğin dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Diziyi, Eda Tezcan kaleme alıyor. 

Dizinin oyuncu kadrosunda, Yıldız Kültür, Kerem Aslanoğlu, Gürkan Uygun, Nazan Diper, Kenan Bal, Emel Çölgeçen, Mesut Akusta, Ecem Çalhan, İrem Altuğ, Rüçhan Çalışkur, Eren Vurdem ve Özlem Türkad yer alıyor.

3 Bölüm tanıtımı: https://www.youtube.com/watch?v=nK06ifiSgvU

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa