Şenol Güneş'ten duygusal veda mesajı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, hayatını kaybeden efsane başkan Mustafa Şamil Ekinci için taziye mesajı yayımladı.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
17 Eylül 2024 18:08
GÜNCELLEME
17 Eylül 2024 18:23
Şenol Güneş'ten duygusal veda mesajı
EK
Esra Koçak Editör

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan ve teknik direktör Şenol Güneş, kulübün eski başkanlarından Mustafa Şamil Ekinci'nin vefatı dolayısıyla taziye mesajı paylaştı.

Ertuğrul Doğan'dan efsane başkan Şamil Ekinci'ye veda

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinde yayımlanan mesajda Başkan Ertuğrul Doğan, Şamil Ekinci'nin kulüp tarihindeki önemli rolüne vurgu yaptı. Doğan, "Efsane başkanımız Şamil Ekinci, tarihimizde silinmez izler bırakan devrimci bir liderdir. Onun liderliğinde kazanılan ilk şampiyonluk, Türk futbolunun yeniden doğuşunun sembolü olmuştur. Efsane başkanımız sadece bir spor adamı değil, aynı zamanda bir entelektüel, vizyoner ve toplum lideri olarak da unutulmayacak. Aramızdan ayrılışı, onun ruhunun ve ideallerinin yaşamaya devam edeceği bir sürecin başlangıcıdır" ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş: "Ekinci, Trabzonspor'un Avrupa'ya açılan kapısıydı"

Teknik direktör Şenol Güneş ise kulübün altın çağını yaşayan dönemlerin en büyük mimarlarından biri olan Şamil Ekinci'nin vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Güneş, Ekinci'nin Trabzonspor’un uluslararası alanda başarı kazanmasında oynadığı önemli role dikkat çekerek, "Şamil Ekinci, centilmenliği, fedakarlığı, saygınlığı ve vizyonuyla Trabzonspor'un sadece ulusal değil, uluslararası arenada da söz sahibi olmasını sağladı. O, hayal eden ve bu hayalleri gerçeğe dönüştüren çok kıymetli bir başkandı" şeklinde konuştu.

Her iki isim de, Trabzonspor’un tarihine damga vurmuş bir başkan olan Ekinci'yi saygıyla anarak, kulüp ve spor camiası adına başsağlığı dileklerinde bulundu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa