Denizli'de silahlı ve bıçaklı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Kınıklı Mahallesi'nde yaşanan bir kavgada, 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
17 Eylül 2024 18:13
GÜNCELLEME
17 Eylül 2024 18:20
Denizli'de silahlı ve bıçaklı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
Kübra Şenal Editör

Olay, Hüseyin Yılmaz Caddesi üzerinde tadilat yapılan bir iş yerinde meydana geldi.

Tartışma büyüdü kan aktı

İş yerinde arkadaşlarıyla oturan Mehmet D. (25) ile iş yerine gelen başka bir grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma, silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada, Mehmet D. silahla vurularak olay yerinde yaşamını yitirdi.

Yaralılar tedavi altına alındı

Kavgada yaralanan D.S. ve M.A., olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların tedavileri sürüyor.

Polis çok sayıda boş kovan ve silah ele geçirdi

Olayın yaşandığı bölgede geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, yaptıkları incelemelerde çok sayıda boş kovan buldu. Ayrıca, kavgada kullanıldığı değerlendirilen ruhsatsız 3 silah ve bir bıçak da ele geçirildi.

5 kişi gözaltına alındı

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Cinayet Büro Amirliği ekipleri, hastaneden taburcu edilen D.S. ve M.A. ile birlikte B.G., Y.B. ve O.A.'yı gözaltına aldı. Yapılan incelemeler sonucu kavganın, Mehmet D. ile D.S. arasında daha önce yaşanan bir küfürleşme nedeniyle çıktığı öğrenildi. Şüphelilerin sorgusu devam ediyor.

Hayatını kaybeden Mehmet D'nin cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Çakmak Mezarlığı'nda defnedildi.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa