Balıkesir'de otoparkta silahlı saldırı: 6 yaralı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bir otoparka düzenlenen silahlı saldırıda işletme sahibi dahil 6 kişi yaralandı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
17 Eylül 2024 19:16
GÜNCELLEME
17 Eylül 2024 19:24
Balıkesir'de otoparkta silahlı saldırı: 6 yaralı
DHA
Kaynak DHA

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bir otoparka düzenlenen silahlı saldırıda otopark sahibi Hüseyin Açıkgöz (36) ve yan tarafta bulunan çay bahçesinde oturan 5 kişi yaralandı. Olay, çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, polis saldırganı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Motosikletli saldırgan 10 el ateş etti

Kadıköy Mahallesi'nde bulunan Hüseyin Açıkgöz'e ait otoparka saat 13.00 sıralarında motosikletle gelen ve siyah kask takan bir kişi, tabancasını çıkararak peş peşe 10 el ateş etti. Saldırgan, olayın ardından motosikletiyle hızla kaçtı. Silahlı saldırı sonucu otopark sahibi Açıkgöz ile çay bahçesinde oturan Mustafa Ç., Resmiye H., Ayşe C., Şevval A. ve Safiye K. çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralıların durumu iyi

Yaralanan 6 kişi, olay yerine sevk edilen ambulanslarla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Saldırganın kimliği tespit edildi

Saldırıyı gerçekleştiren motosikletli kişinin F.M. olduğu tespit edildi. Polis ekipleri, zanlının yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Olay anına dair görüntüler, yakındaki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa