Diyanet, Tavşantepe imamı hakkında soruşturma başlattı

Diyanet, Narin Güran davası kapsamında gözaltına alınan ve telefonunda içerisinde kendisinin de olduğu cinsel içerikli videolar bulunan imam hakkında soruşturma başlattı.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
17 Eylül 2024 19:42
GÜNCELLEME
17 Eylül 2024 20:00
Diyanet, Tavşantepe imamı hakkında soruşturma başlattı
AA
Kaynak AA

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor. 

İddiaya göre imam R.K.'nın incelenmek üzere el koyulan telefonundan kendisinin de dahil olduğu çok sayıda cinsel içerikli video ve yazışma çıktı. 

Sosyal medyada ve basında yer alan iddiaların ardından Diyanet İşleri Başkanlığı, imam R.K. hakkında soruşturma başlattı.

Ne olmuştu?

Narin'in katledildiği köyde gözaltına alınanlar arasında olan, ifadesinden sonra serbest bırakılan köy imamı hakkında gelişme yaşandı. 

Köy imamının telefonunda yapılan incelemelerde  kendisinin de dahil olduğu grup seks videoları çıktı. Soruşturma kapsamında ifadesi alınan imam videoları kabul etti. Emniyetteki sorguda görüntüleri doğrulayan imam evli bir çiftle tanıştıklarını ve çiftin Diyarbakır'a geldiğini sonrasında da birlikte olduklarını söylediği öğrenildi.

 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa