Ömer Çelik: İsrail katliamlarının sınırı yok!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail’in Lübnan’a yönelik gerçekleştirdiği siber saldırıya ilişkin sert açıklamalarda bulundu.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
17 Eylül 2024 22:19
GÜNCELLEME
17 Eylül 2024 22:54
Ömer Çelik: İsrail katliamlarının sınırı yok!
Kübra Şenal Editör

Ömer Çelik, "İsrail'in katliamlarının sınırı olmadığını gösteriyor, savaşı genişletmek istiyor." ifadelerini kullanarak saldırıyı kınadı.

Çelik, bu tür saldırıların bölgedeki tansiyonu artırdığını ve İsrail'in bölgedeki şiddet politikalarını genişletmeye çalıştığını vurguladı.

Çelik'in açıklamalarından öne çıkan satır başları:

İsrail'in savunulmasıyla ilgilisi yok. Cumhurbaşkanımız ilk andan itibaren Filistinlilerin direnişini Kurtuluş Savaşı'mıza benzetmişti. Bazıları eleştirmişti. Burada barış müzakereleri yürütülürken İsrail'in Hamas'ın kabul ettiği maddeler karşısında bir direnci var. Hamas'ın olumlu tutum sergilemesi Netanyahu çetesinde bir baskı oluşturuyor. Bugün de 2800 insanın yaralanmasına 9 kişinin ölmesine yol açtılar. Ayşenur Ezgi kardeşimiz şehit olduğunda vandal militan diye bahsettiler. ABD Başkanı çeşitli sorularla muhatap oldu, ilk başta 'yeterli bilgim yok' dedi. Baskılar artınca, kazara öldürüldüğünü söyledi. Doğrudan keskin nişancının hedef olmasıyla kardeşimiz şehit oldu. Bir yandan savaş gemileri gönderiyorlar, bir yandan insani yardım hakkında açıklama yapıyorlar. Bundan sonra da eninde sonunda katliam şebekesi uluslararası kamuoyunda mahkemeye çıkacaklar.

"Özel'in sözleri AK Parti'ye açılmış uyduruk kapatma davasını hatırlattı"

Açıklamaları dinledim. Özgür Bey'in sözleri bana AK Parti'ye açılmış uyduruk kapatma davasındaki sözleri hatırlattı. Şimdi o iddianamedeki sözler Özgür Özel'in dilinden siyaset cümlesi olarak önümüze geliyor.

Çelik'ten Dilruba açıklaması

Burada herkesin ne söylediği açık. Kendisini yanına oturtmuştu Özgür Bey, sonra açıklama yaptı, 'Sözlerini desteklediğim anlamına gelmiyor' dedi. Bu tip açıklamaların neticesinde bir şeyleri görmek bakımından yanına oturtan destekleyenler düşünsün bunları.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa