Beklenen düğün İtalya'da yapıldı: İşte ilk kareler

Ünlü oyuncu Pınar Deniz, kendisi gibi oyuncu olan Kaan Yıldırım'la İtalya'da evlendi. Ünlü çift düğünün ilk fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
17 Eylül 2024 23:08
GÜNCELLEME
17 Eylül 2024 23:26
Beklenen düğün İtalya'da yapıldı: İşte ilk kareler
EK
Esra Koçak Editör

Ünlü oyuncular Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, uzun süredir merakla beklenen düğünlerini İtalya'da gerçekleştirdi. Çift, Pınar Deniz'in daha önce belirttiği gibi eylül ayında dünyaevine girdi. 

Deniz, düğün öncesi yaptığı açıklamada, "Eylül ayında evleniyoruz. Kısmet bakalım. Hiçbir şey söylemek istemiyorum, evleniyoruz ve mutluyuz" demişti. Ancak hamilelik iddiaları hakkında bir yorumda bulunmamıştı.

İtalya'da romantik bir düğün

Geçtiğimiz günlerde nikah için İtalya'ya giden çift, Milano’dan el ele çekildikleri pozlarla evlilik hazırlıklarına başladıklarını duyurdu. Romantik atmosferiyle bilinen İtalya'da aşklarını taçlandıran çiftin düğünü büyük bir ilgiyle karşılandı.

Sosyal medyada büyük yankı uyandırdı

Pınar Deniz'in düğün hazırlıkları sırasında çekilen fotoğrafları sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Ardından İtalya'da gerçekleştirilen düğünden paylaşılan ilk kareler de hayranları tarafından yoğun ilgi gördü.

Düğünde, Pınar Deniz'in özel tasarım bir gelinlik giydiği dikkat çekerken, Kaan Yıldırım ise beyaz takım elbisesiyle şıklığını gözler önüne serdi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa