Mustafa Destici'den Sivas Belediye Başkanı'na 'Narin' teşekkürü!

BBP lideri Mustafa Destici, Sivas’ta bir çocuk parkına Narin Güran'ın adının verilmesi üzerine Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun ve ekibini tebrik etti.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
17 Eylül 2024 23:26
GÜNCELLEME
18 Eylül 2024 00:24
Mustafa Destici'den Sivas Belediye Başkanı'na 'Narin' teşekkürü!
Kübra Şenal Editör

Sivas’ta, Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra ölü bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın adı, belediye tarafından yapılan bir çocuk parkına verildi.

Alibaba Mahallesi'nde atıl durumda bulunan bir araziye yapılan parkın açılışı, Belediye Başkanı Adem Uzun, protokol üyeleri, vatandaşlar ve çocukların katılımıyla gerçekleştirildi.

Narin'in ismi çocuk parkında yaşatılacak

Parkın bir bölümüne Narin’in resmi yerleştirilirken, açılışta konuşan Başkan Adem Uzun, "Narin kızımızın adını bu parkta yaşatmayı toplumsal bir sorumluluk olarak görüyoruz.

Acılı olayları unutmamak adına bu parka Narin kızımızın ismini verdik. Bu park, yalnızca Narin’in değil, hayatını kaybeden tüm kızlarımızın hatırasını yaşatacak" dedi.

Mustafa Destici'den tebrik paylaşımı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Narin Güran'ın adının çocuk parkına verilmesine ilişkin sosyal medya hesabından tebrik ve teşekkür paylaşımı yaptı.

Sivas Belediyesi'nin paylaşımını alıntılayan Mustafa Destici, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Vahşice öldürülen Narin kızımızın ismini Sivas’ta bir çocuk parkına veren Belediye başkanımız Adem Uzun ve ekibini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. 

İnanıyorum ki, masum yavrumuzun ölümü tüm yönleriyle aydınlatılacak ve failleri açığa çıkartılarak, acımasızca ona kıyanlar hak ettikleri sonu yaşayacaklardır."

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa