Malatya ve Adıyaman'da deprem...

AFAD Malatya ve Adıyaman'da meydana gelen depremlerle ilgili bilgi verdi. İşte depremlerin ayrıntıları...

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
18 Eylül 2024 04:13
GÜNCELLEME
18 Eylül 2024 04:39
Malatya ve Adıyaman'da deprem...
AY
Arif Yücel Editör

Malatya'nın Pütürge ilçesinde, Richter ölçeğine göre 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre, depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı bildirildi.

Depremin Ayrıntıları

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre, deprem saat 01.38’de meydana geldi ve merkez üssü Malatya’nın Pütürge ilçesi olarak belirlendi. Deprem, çevre il ve ilçelerde de hissedildi. Depremin zeminden 9.58 kilometre derinlikte kaydedildiği belirtildi.

Olumsuzluk Bildirilmedi

AFAD ve diğer ilgili kurumların yaptığı saha taramaları sonucunda, ilk belirlemelere göre depremde herhangi bir can kaybı ya da maddi hasarın meydana gelmediği ifade edildi.

Adıyaman'da deprem

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İlk bilgilere göre depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Depremin Detayları

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, deprem saat 03.22'de merkez üssü Çelikhan ilçesi olarak kaydedildi. Deprem, il merkezi ve çevre ilçelerde de hissedildi. Depremin zeminden 7 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi.

Olumsuzluk Bildirilmedi

AFAD tarafından yapılan saha çalışmalarında, deprem sonucunda herhangi bir can kaybı, yaralanma veya maddi hasarın olmadığı belirtildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa