Galatasaray'da hedef Fenerbahçe derbisi...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk hedeflerinin Fenerbahçe derbisini kazanmak olduğunu açıkladı...

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
18 Eylül 2024 05:30
GÜNCELLEME
18 Eylül 2024 05:30
Galatasaray'da hedef Fenerbahçe derbisi...
AY
Arif Yücel Editör

Süper Lig’in 3. haftasının ertelenen mücadelesinde Galatasaray, evinde Gaziantep FK’yı 3-1 yenerek galibiyet serisini sürdürdü. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, takımının performansını değerlendirerek, Fenerbahçe derbisi öncesi açıklamalarda bulundu.

Maçın Değerlendirmesi

Okan Buruk, takımın iştahlı başladığını ve özellikle ilk yarıda etkili bir performans sergilediklerini söyledi. Buruk, "İlk yarıda çok üretken olduk ve soyunma odasına 2-0’lık skorla girdik. Ancak ikinci yarıda yorgunluklar kendini gösterdi ve pozisyon üretmekte zorlandık. Kadro kısıtlılığı nedeniyle istediğimiz hamleleri yapamadık. Ancak bu sonuçla ligde 5 maç kazanan tek takım olduk, bunu devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Fenerbahçe Derbisi Hazırlıkları

Fenerbahçe ile oynanacak derbiye de değinen Buruk, "Her iki takım da birbirini tanıyor ve analizlerini yapıyor. Geçen seneki derbi kalitesiz bir oyunla 0-0 bitmişti. Bu sene ise derbiye yakışır bir maç olmasını ve saha içinde gerginlik yaşanmamasını umuyoruz. Hedefimiz derbiyi kazanmak" ifadelerini kullandı.

Icardi Derbide Oynamayacak

Buruk, sakatlığı süren Mauro Icardi’nin Fenerbahçe maçında kesinlikle forma giymeyeceğini belirtti. Sosyal medyada çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Buruk, "Icardi’nin sahalara dönmesi için en az 1 hafta 10 güne ihtiyacı var. Fenerbahçe maçında olmayacak" dedi.

Yunus Akgün ve Berkan Kutlu’nun Performansı

Buruk, Yunus Akgün ve Berkan Kutlu’nun performanslarından memnun olduğunu belirterek, "Yunus’un isteği ve arzusu dikkat çekici. Attığı gol onun özgüveni için önemli olacak. Berkan da aynı şekilde iştahlı ve takıma katkı sağlamaya hazır. Oyuncuların bu isteği takım için çok değerli" diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa