Yeni formatıyla Şampiyonlar Ligi heyecanı başladı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yeni formatın uygulanacağı 2024-25 sezonu bu gece oynanan 6 karşılaşma ile başladı.

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
18 Eylül 2024 05:50
GÜNCELLEME
18 Eylül 2024 05:50
Yeni formatıyla Şampiyonlar Ligi heyecanı başladı
AY
Arif Yücel Editör

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan dolu bir gece yaşandı. Milan ile Liverpool arasındaki mücadelede, Liverpool deplasmanda 3-1 galip geldi. San Siro'da oynanan maçta Milan, 3. dakikada Christian Pulisic ile öne geçti. Liverpool, 23. dakikada Ibrahima Konate’nin golüyle beraberliği yakaladı ve 41. dakikada Virgil Van Dijk ile 2-1 öne geçti. 67. dakikada Dominik Szoboszlai'nin golüyle skoru 3-1'e taşıyan İngiliz ekibi, sahadan galibiyetle ayrıldı.

Bayern Münih’ten Tarihi Galibiyet

Bayern Münih, gecenin en gollü maçında Dinamo Zagreb’i 9-2 mağlup ederek tarihi bir sonuca imza attı. Harry Kane’in 4 golle yıldızlaştığı maçta, Michael Olise 2 gol atarken Raphael Guerreiro, Leroy Sane ve Leon Goretzka da skora katkı sağladı. Dinamo Zagreb’in gollerini Bruno Petkovic ve Takuya Ogiwara kaydetti.

Kenan Yıldız İlk Şampiyonlar Ligi Golünü Attı

Juventus’un genç yıldızı Kenan Yıldız, PSV karşısında oynanan ve Juventus’un 3-1 kazandığı maçta ilk Şampiyonlar Ligi golünü attı. Yıldız, 19 yıl 135 gün ile Juventus tarihinin Şampiyonlar Ligi’nde gol atan en genç oyuncusu oldu ve Alessandro Del Piero’nun rekorunu kırdı.

Arda Güler Real Madrid’de Sahada

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Stuttgart'ı 3-1 mağlup etti. Goller Kylian Mbappe, Antonio Rüdiger ve Endrick’ten gelirken, Alman ekibinin tek golünü Deniz Undav attı. Milli futbolcu Arda Güler, 75. dakikada oyuna dahil oldu.

Gecenin Diğer Sonuçları:

  • Young Boys – Aston Villa: 0-3
  • Juventus – PSV: 3-1
  • Real Madrid – Stuttgart: 3-1
  • Milan – Liverpool: 1-3
  • Sporting Lizbon – Lille: 2-0
  • Bayern Münih – Dinamo Zagreb: 9-2
Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa