Narin'in köyünde yayın yapan Sözcü TV'ye saldırı

Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran cinayetinde soruşturma sürerken cinayetin işlendiği köyde yayın yapan Sözcü TV'ye taşlı saldırı düzenlendi.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
18 Eylül 2024 11:06
GÜNCELLEME
18 Eylül 2024 11:17
Narin'in köyünde yayın yapan Sözcü TV'ye saldırı
O
Onur Çetinkaya Editör

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayet soruşturmasında sır perdesi hala aralanamadı. 


Katil ya da katilleri bulmak için soruşturma sürerken aile üyelerinin verdiği çelişkili ifadeler nedeniyle küçük Narin'in nasıl bir cinayete kurban gittiği araştırılıyor. 

Diyarbakır'da kaybolan ve daha sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüyle ilgili yapılan Adli Tıp Kurumu incelemesi, küçük kızın boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. 

Adli tıp uzmanları, boyun ön kas grubu ve çene alt grubunda kanama tespit ederken, ceset üzerinde kesici-delici alet ya da ateşli silah izine rastlanmadığını belirtti. 

Ayrıca, iç kanama bulgusu da bulunmadı. Narin'in cesedindeki ciddi çürüme, ölüm zamanına dair kesin bir bilgi verilmesini zorlaştırdı. Diğer yandan dli tıp raporuna göre, Narin boğularak öldürüldü. Boğulma sırasında Narin'in ağzından çıkan sıvı, amca Salim Güran'ın eline, ardından araç direksiyonuna ve koltuğuna bulaştı. 

Diyarbakır’da cinayete kurban giden 8 yaşındaki Narin Güran'a ilişkin soruşturmada çember daralıyor. Gözaltına alınan Narin'in kuzenleri Ş.K. ve İ.Ķ., savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Tutuklu Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran ise cinayete iştirakten tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Yenge Hediye Güran işlemlerinin ardından tutuklandı. 

Tüm Türkiye cinayetle ilgili sonucun ne olacağını merak ederken basın ekibi ise köyde sır perdesini aralamaya devam ediyor. Günlerdir köyde nöbet tutan gazeteciler zaman zaman zor anlarda yaşıyor. 

Sözcü TV'ye taşlı saldırı

Onlardan birisi de Sözcü TV'nin başına geldi. Köyde Narin cinayetiyle ilgili yeni ip ucu ve araştırma yapan ekibe taşlı saldırıda bulunuldu. 

Çocukların muhabir ve kameramana taş attığı görülürken muhabirin neden yapıldığına dair açıklamasında kimler tarafından yaptırılıyor sorusu dikkat çekti. 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa