Bir Gece Masalı 4. bölüm tanıtımı yayınlandı mı?

ATV'nin reyting rekorları kıran yeni dizisi Bir Gece Masalı'nın 4. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Peki, 4. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? İşte yanıtı...

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
18 Eylül 2024 11:24
GÜNCELLEME
18 Eylül 2024 11:36
Bir Gece Masalı 4. bölüm tanıtımı yayınlandı mı?
Ecem Çetin Editör

Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un başrolünde yer aldığı, ATV'de izleyici karşısına çıkan Bir Gece Masalı dün akşam 3. bölümüyle ekrana geldi. 

İlk bölümünden itibaren adından söz ettiren, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizi, yine zirvede yer almayı başardı. 

Milyonları ekrana kilitleyen, 3. bölümüyle de ekranlarda fırtınalar estiren dizi, tüm Kişiler’de %8,52 reyting ve %25,90 izlenme payı, AB’de %5,88 reyting ve %19,09 izlenme payı, 20+ABC1’de ise %7,82 reyting ve %22,21 izlenme payı aldı ve birinci oldu.

3. Bölüm’de neler yaşandı?

Kürşat geçirdikleri kaza sonucu hastanede tedavi altına alınırken tüm gerçeklerde bir bir ortaya çıktı. Canfeza, babasının Mahir’in babasının ölümündeki rolünü ve kendinden saklananları öğrendi. Vicdanı ile intikam arasında gidip gelen Mahir, Canfeza’nın Selim’e bir şans vermesine neden oldu. Bu fırsatı kaçırmak istemeyen Selim, kendini Canfeza’ya iyi olarak göstermeye çalıştı. Canfeza ona inanıp Mahir’e karşı tavır alsa da genç adam ona sahip çıktı. Canfeza’yı zorla da olsa yanına alarak İstanbul’a getirdi. Asaf Bey Konağı’nda ise geçmişin hesaplaşmaları yaşandı. Herkes Mahir’i beklemeye başladı. Dedesi Mahir’i getirtmek için elindeki son kozu oyandı. Mahir ise konağın bahçesine Canfeza ile beklenmedik bir giriş yaptı. İkilinin konağa gelişi ile yaşanacak büyük merak konusu oldu.

Heyecanlı bir finalle sona eren bölümün ardından insanlar yeni bölümü merakla beklemeye başladı.

İzleyiciler, Bir Gece Masalı 4. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Bir Gece Masalı yeni bölüm fragmanı verildi mi? sorularına yanıt arıyor.

Sevilen dizinin yeni bölümünün ardından 4. bölüm fragmanı da yayınlandı. 

4 bölüm tanıtım: https://www.atv.com.tr/bir-gece-masali/4-bolum-1-fragman/izle

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa