Yalı Çapkını'na katılan Pelin Akil'den yaş eleştirilerine yanıt!

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın kadrosuna Diyar karakteriyle dahil olan ünlü oyuncu Pelin Akil, yaş eleştirilerine yanıt verdi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
18 Eylül 2024 12:30
GÜNCELLEME
18 Eylül 2024 13:54
Yalı Çapkını'na katılan Pelin Akil'den yaş eleştirilerine yanıt!
Ecem Çetin Editör

İki sezon boyunca ekranlarda fırtınalar estiren, Star TV'nin fenomen ve reyting rekortmeni dizilerinden birisi olan Yalı Çapkını dizisi cuma akşamları izleyici karşısına çıkıyor.

Kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Gözde Kansu, Emre Altuğ, Diren Polatoğulları'nın yer aldığı dizi, ilk bölümünden itibaren büyük bir ilgiyle izleniyor. 

Sürükleyici hikayesiyle dikkat çeken, oyuncu kadrosuyla da beğeni toplayan Yalı Çapkını dizisi milyonları ekrana kilitleyerek zirvede yer alıyor.  

Çok sayıda hayran kitlesi bulunan Yalı Çapkını dizisi, 3. sezonuyla ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilen dizi, geçtiğimiz hafta yeni sezon ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. 

Sevilen diziye yeni sezonda bazı isimler dahil oldu. Bu isimlerden birisi de ünlü oyuncu Pelin Akil. Akil, Diyar karakteriyle sevenlerinin karşısına çıkıyor. 

Ferit karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir'le kamera karşısına geçen ünlü oyuncuya yaş nedeniyle eleştiriler geldi. 

"Onu daha toparlayan düzene sokan bir hikayesi var"

Pelin Akil, o eleştirilere yanıt verdi. Güzel oyuncu, şunları söyledi;

"İletişime açık"

Mert Ramazan Demir'le ilgili konuşan Pelin Akil, şu ifadeleri kullandı;

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa