Murat Serezli'nin Leyla dizisindeki karakterinin adı Melih oldu!

Leyla dizisinin kadrosuna katılan Murat Serezli'nin karakterinin ismi değişti. 3. bölümde kadroya katılacak olan karakterin ismi Melih oldu.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
18 Eylül 2024 13:37
GÜNCELLEME
18 Eylül 2024 15:07
Murat Serezli'nin Leyla dizisindeki karakterinin adı Melih oldu!
Ecem Çetin Editör

Kadrosunda, Cemre Baysel, Gonca Vuslateri, Alperen Duymaz gibi  isimlerin kadrosunda bir araya geldiği Leyla: Hayat… Aşk… Adalet dizisi geçtiğimiz hafta ekran yolculuğuna başladı.

NOW TV'de ekrana gelen, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan dizi, ilk bölümüyle dikkatleri üzerine çekti. 

Son dönemin popüler projelerinden birisi olmayı amaçlayan, reytinglerde iyi bir başlangıç yapan Leyla dizisi, ilk bölümüyle büyük ilgiyle izlendi.

Leyla'nın mücadeleci ve duygusal yolculuğunu ekrana taşıyan dizi; sahneleri, hikayesi, replikleri, kadrosuyla adından söz ettirdi ve kısa sürede hayran kitlesi elde etti. 

Bu akşam 2. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak olan Leyla dizisine yeni bir isim katılıyor. 

Usta oyuncu Murat Serezli dizinin kadrosuna dahil oldu. 

Serezli'nin Mümtaz karakterine hayat vereceği öğrenilmişti.  Ancak usta oyuncunun canlandıracağı karakterinin ismi değişti. 

Ankara Masası'na açıkladı

Murat Serezli'nin Ankara Masası'na yaptığı açıklamada, karakterinin adının "Melih" olduğunu söyledi. Duayen oyuncu, Leyla dizine 3. bölümde katılacağını ifade etti. 

Yapımını Ay Yapım'ın yapımcılığını Kerem Çatay'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Hilal Saral oturuyor. Dizinin senaristliğini Yılmaz Şahin üstleniyor. 

Leyla dizisinin oyuncu kadrosunda; Yiğit Kirazcı, Halil İbrahim Ceyhan, Cengiz Bozkurt, Dilara Aksüyek, Seda Güven, Meltem Baytok, Gamze Karaduman gibi isimler yer alıyor.

Murat Serezli kimdir?

Yeşilçam'ın usta aktörleri Nevra Serezli ve Metin Serezli'nin oğlu Murat Serezli, 3 Ekim 1969  tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Annesi ve babası gibi oyunculuk sektöründen ilerleyen Murat Serezli, çok sayıda projede kamera karşısına geçti. Oyunculuk performansıyla beğeni toplayan ve ekranların sevilen isimlerinden birisi olan Murat Serezli, Yalan Dünya, Arka Sokaklar, Türk Malı, Kuruluş Osman, Savaşçı, Av Mevsimi, Dağ 2, Eyyvah Eyvah 3 gibi çok sayıda projede kamera karşısına geçti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa