Hasan Can Kaya'nın acı günü... Sosyal medya hesabından duyurdu

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya acı haberle sarsıldı. Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada halasını kaybettiğini açıkladı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
18 Eylül 2024 14:28
GÜNCELLEME
18 Eylül 2024 15:05
Hasan Can Kaya'nın acı günü... Sosyal medya hesabından duyurdu
Ecem Çetin Editör

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, pandemi döneminde Youtube üzerinden yayınlanan ve kısa sürede herkes tarafından izlenir hale gelen  "Konuşanlar" programıyla tanındı.

Adını geniş kitlelere duyuran ve kısa sürede Türkiye'nin sevdiği komedyen isimlerden birisi olan Hasan Can Kaya, acı bir haberle sarsıldı. 

Ünlü komedyenin halası hayatını kaybetti. Hasan Can Kaya, acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu.

Kaya, daha öncesinde programda da ağırladığı halasının vefat haberini şu duygu yüklü sözlerle duyurdu;

Hasan Can Kaya kimdir?

Hasan Can Kaya, 16 Aralık 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Kaya, oynadığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen 1 Erkek 1 Kadın dizisinin senaristliğini üstlendi. Ünlü komedyen burada senaristliği yaptığı sırada arkadaşlarının desteği ile stand-up yapmaya başladı. Hasan Can Kaya Leman Kültür Beşiktaş’ta sahne almaya başladı. 2020 yılındaki Konuşanlar programıyla tanındı. Çok Aşk isimli bir sinema filmi, Bir Yeraltı Sit-Com'u isimli bir dizi projesi vardır.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa