Gölbaşı Belediyesinden ilçenin dört bir yanına çöp konteynerleri!

Gölbaşı Belediyesi, ilçenin temizliği noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye, ilçeye yeni çöp konteynerleri yerleştirdi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
18 Eylül 2024 15:21
GÜNCELLEME
18 Eylül 2024 15:57
Gölbaşı Belediyesinden ilçenin dört bir yanına çöp konteynerleri!
Ecem Çetin Editör

Gölbaşı Belediyesi, çevre temizliği ve halk sağlığını koruma amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye, ilçedeki temizlik sorununun çözümü için ilçenin farklı noktalarına yeni çöp konteynerleri yerleştirildi. 

Belediyenin çevre temizliği çalışmalarında kullandığı yeni çöp konteynerleri, modern ve çevre dostu tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Bu konteynerler, hem atıkların hijyenik bir şekilde toplanmasını sağlayacak hem de ilçedeki çöp toplama sürecini hızlandıracak. Vatandaşlar, atıklarını daha düzenli bir şekilde bertaraf edebilecek.

Çevrenin korunmasının ve temiz tutulmasının belediyenin en önemli önceliklerinden biri olduğunu ifade eden Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, bu kapsamda temiz bir Gölbaşı için çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini söyledi. 

Yakup Odabaşı, yeni çöp konteynerlerinin ilçenin dört bir yanına yerleştirildiğini, ilçedeki çöp toplama sistemini daha verimli hale getirmek ve vatandaşlara daha temiz bir çevre sunmak için bu adımı attıklarını söyledi. 

Yakup Odabaşı, şu ifadeleri kullandı;

 

Temizlik çalışmalarının daha hızlı ve etkin bir şekilde yürütülmesi için belediye ekiplerinin gece gündüz sahada olduğunu belirten yetkililer, vatandaşların da bu konuda duyarlı olmalarını istedi. Belediye, Gölbaşı’nın her köşesinin temiz tutulabilmesi için halktan destek beklediğini ifade etti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa