Salih Bademci'nin yeni projesi belli oldu! Raif efendi olacak

Son olarak "Bir Cumhuriyet Şarkısı" filminde kamera karşısına geçen ünlü oyuncu Salih Bademci'nin yeni projesi belli oldu. İşte detaylar...

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
18 Eylül 2024 16:08
GÜNCELLEME
18 Eylül 2024 16:28
Salih Bademci'nin yeni projesi belli oldu! Raif efendi olacak
Ecem Çetin Editör

Türk edebiyatının en başarılı yazarlarından birisi olan Sabahattin Ali'nin en sembolik ve popüler kitaplarından birisi olan Kürk Mantolu Madonna, beyaz perdeye taşınıyor. 

Merakla beklenen ve aralık ayında sete çıkması planlanan film için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. 

Mert Dikmen'in senaristliğini üstleneceği, yönetmen koltuğunda ise Enes Ateş'in oturacağı filmin başrol karakteri Raif Efendi'ye kimin hayat vereceği belli oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Role hayat vermesi için ünlü oyuncu Salih Bademci'ye teklif gitti. Bademci proje için imza aşamasında. 

Bir aşk hikayesini ekrana taşıyacak olan filmin detayları yavaş yavaş belli olacak. Filmin başrol kadın karakterine kimin hayat vereceği şimdiden merak konusu oldu. 

Salih Bademci kimdir?

Ekranların sevilen isimlerinden birisi olan Salih Bademci, 15 Ağustos 1984 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan ünlü oyuncu, ilk olarak Elveda Rumeli dizisinde kameralar karşısına geçmiştir. Kariyerinde hızla ilerleyen Bademci, rol aldığı ekranların popüler projeleri Öyle Bir Geçer Zaman ki, Ulan İstanbul, İstanbullu Gelin, Kiralık Aşk ile adını geniş kitlelere duyurmuştur. Son olarak Dilek Taşı dizisinde kameralar karşısına geçen Salih Bademci, dijital projelerdeki rolleriyle de adından söz ettirmiştir. Ünlü isim, İlk ve Son, Kulüp, Terzi gibi milyonlarca izleyiciye ulaşan dizilerde rol aldı. Oyuncu, son olarak merakla beklenen Bir Cumhuriyet Şarkısı filminde  Ahmet Adnan Saygun olarak kameralar karşısına geçti. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa