KEÇMEK'lerde yeni dönem! Kurs kayıtları başladı

Keçiören Belediyesi bünyesinde ilçedeki kadınlar için hizmet veren KEÇMEK'lerde yeni dönem başlayacak. Kurs için kayıt dönemi başladı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
18 Eylül 2024 16:29
GÜNCELLEME
18 Eylül 2024 16:52
KEÇMEK'lerde yeni dönem! Kurs kayıtları başladı
Ecem Çetin Editör

Keçiören Belediyesi tarafından hayata geçirilen Keçiören Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (KEÇMEK) her yıl çok sayıda kadından yoğun ilgi görüyor. 

Kadınların sosyalleşmesine ve öğrenmesine katkı sunan KEÇMEK kursları aynı zamanda istihdam noktasında önemli adımlar atılmasının da yolunu açıyor.

Ücretsiz olarak hizmet veren KEÇMEK'lerde yeni bir dönem başlıyor. 2024-2025 dönemi kursları için kayıtlarda başladı. 

27 Eylül'de kadar başvuru süreci 

16 Eylül'de başlayan başvuru süreci, 27 Eylül tarihi itibariyle sona erecek. Başvurular, KEÇMEK kurs merkezlerine gidilerek yüz yüze yapılacak.

İlçedeki 12 farklı merkezde yer alan KEÇMEK’lerde, uzman usta öğreticiler tarafından geniş bir yelpazede eğitimler verilecek.

KEÇMEK kursları, bilişim teknolojilerinden kişisel gelişime, güzellik ve saç bakım hizmetlerinden ahşap boyamaya kadar pek çok alanda eğitim fırsatı sunuyor. Kursiyerler hem sanatsal hem de akademik gelişim sağlayabilecekleri bu programlarda kendilerini istedikleri alanlarda geliştirme fırsatı bulacaklar.

Kadınlar tarafından yoğun ilgi gören KEÇMEK kursları, sosyalleşmenin yanı sıra meslek edinme ve istihdam alanında da kursiyerlere önemli avantajlar sunuyor. Kurslar, katılımcılara çeşitli iş olanaklarına ulaşma fırsatı vererek meslek sahibi olmalarına yardımcı oluyor.

Kurslar, Yayla, Antares, Hüseyin Nihal Atsız, Bademlik, Mevlana, Bağlum, Subayevleri, Atapark, Yunus Emre, Uyanış, Çaldıran ve Yeşiltepe gibi 12 farklı noktada olacak. 

Ekim ayında başlayacak olan kurslarda toplam 60 branşta eğitim verilecek.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa