Sandık Kokusu, bu akşam 2. sezonuyla dönüyor!

Show TV'nin sevilen dizisi Sandık Kokusu için hasret bugün sona eriyor. Dizi, bugün yeni sezon ilk bölümüyle izleyicisinin karşısında olacak.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
18 Eylül 2024 17:38
GÜNCELLEME
18 Eylül 2024 17:48
Sandık Kokusu, bu akşam 2. sezonuyla dönüyor!
Ecem Çetin Editör

İlk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken, Show TV'de her hafta izleyenleri ekrana kilitleyen Sandık Kokusu dizisi bu akşam yeni sezonuyla dönüyor. 

 

Özge Özpirinçci, Engin Öztürk, Demet Akbağ, Necip Memili, Meriç Aral, Serkay Tütüncü gibi isimlerin kadrosunda bir araya geldiği dizi 27. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak.

Yeni sezonun ilk bölümünde neler yaşanacak?

Filiz ve kızları düğün için Urfa’ya geldiklerinde, tüm konağı düğün hazırlıkları sarar. Hasan’ın kız kardeşi Gülnaz, sık sık yaptığı imalı konuşmalarla Filiz’den hoşlanmadığını hissettirir. Filiz de aslında Gülnaz’dan hoşlanmasa da düğün nedeniyle durumu idare etmeye çalışır. Bora, düğüne son anda katılmaya karar verir ve kutlama yemeğinde Karsu’yu görünce büyük bir şaşkınlık yaşar. Bu karşılaşma Bora için beklenmedik bir gelişme olur. Filiz, düğün hazırlıkları arasında Hasan’ın çalışma odasında delil bulma ümidiyle gizlice bir arayışa girer. Ancak Gülnaz, Filiz’in bu hal ve tavırlarından şüphelenmeye başlar ve aralarındaki gerilim iyice artar. Karsu’nun yeniden velayet davası açtığını öğrenen Reha, öfkeyle Karsu’nun kapısına dayanır. Ancak Karsu, geri adım atmayı kesinlikle düşünmez. Bu süreçte Reha, Karsu’nun eşi Can hakkında bilgi toplaması için Lale’den yardım ister. İflas eden kocasıyla ilişkisi iyice kötüleşen Ayça, elinde bavullarla Türkan’ın karşısına çıkar. Bu durum, Türkan için büyük bir şaşkınlık yaratır.

Yapımını O3 Medya'nın yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda yeni sezonda  Altan Dönmez oturacak. Diziyi Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme almaya devam edecek.  

Dizinin oyuncu kadrosunda,  Seda Türkmen, Sercan Badur, Uğur Yücel, Nesrin Cavadzade ve Gözde Seda Altuner gibi isimler yer alıyor. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa