Erdoğan'dan önemli kabul! Polonya Meclis Başkanı Holownia Külliye'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polonya Meclis Başkanı Szymon Franciszek Holownia’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
18 Eylül 2024 18:49
GÜNCELLEME
18 Eylül 2024 18:56
Erdoğan'dan önemli kabul! Polonya Meclis Başkanı Holownia Külliye'de
Kübra Şenal Editör

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Polonya Meclis Başkanı Holownia’yı kabul ettiği belirtildi.

Görüşmeye, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş da katıldı.

Görüşme basına kapalı gerçekleşti

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantının ardından resmi fotoğraf paylaşımı yapıldı. Görüşmenin içeriğine dair henüz detaylı bir bilgi verilmedi.

ABD ziyareti öncesi kritik görüşme

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler Güvenlik Kurulu toplantısı kapsamında New York'a yapacağı ziyaret sırasında Fortune 100 listesinde yer alan 20 şirketin üst düzey yöneticileriyle bir araya gelecek. Ancak bu önemli buluşma öncesinde Erdoğan'ın Mehmet Şimşek ile ekonomi üzerine yapacağı görüşme, uluslararası iş dünyasıyla gerçekleşecek temaslar açısından önem taşıyor.

Ekonomik hedefler dosyası

Toplantıda, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in ekonomide gelinen son durumu ve hedeflerin gerçekleşme oranlarını içeren bir dosya ile Erdoğan’a sunum yapması bekleniyor. Bu dosyada, Türkiye ekonomisinde izlenen politikaların sonuçları ve geleceğe dair projeksiyonlar yer alacağı öğrenildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa