Manisa'da silahlı saldırı: Çiftçi üzüm bağında öldürüldü

Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Yeşilova Mahallesi'nde üzüm bağında silahla vurulan 61 yaşındaki çiftçi İzzet Doğan hayatını kaybetti.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
18 Eylül 2024 22:50
GÜNCELLEME
18 Eylül 2024 22:59
Manisa'da silahlı saldırı: Çiftçi üzüm bağında öldürüldü
AA
Kaynak AA

Olay, jandarmaya yapılan kavga ihbarı üzerine ortaya çıktı. Jandarma ekipleri, Doğan'ın silahla vurularak öldürüldüğünü tespit etti.

Suç aletleriyle beraber yakalandı

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Jandarma Suç Araştırma Timi, İzzet Doğan ile husumetli olduğu belirlenen İ.E.'nin (50) evine baskın düzenledi. Evde yapılan aramada, 1 ruhsatsız tabanca, 6 av tüfeği, 3 kurusıkı tabanca ve bunlara ait şarjör ile fişekler ele geçirildi. İ.E. gözaltına alındı.

İki şüpheli daha yakalandı

Olayın ardından yapılan araştırmada, kamera kayıtlarından mahalleye giriş-çıkış yaptığı tespit edilen bir araçta bulunan 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Şüphelilerden S.G. (63), İzmir’in Seferihisar ilçesinde bir evde, E.G. (33) ise Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye kaçmaya çalışırken İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanında yakalandı.

Mahkeme hükmetti

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.G. ve E.G., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. İ.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa