İsrail Lübnan'da tıraş makinelerini de patlattı!

İsrail'in Lübnan'da düzenlediği siber saldırı sonucu, birçok bölgede telefonlar, arabalar, motosikletler dışında tıraş makineleri de patladı.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
19 Eylül 2024 00:12
GÜNCELLEME
19 Eylül 2024 00:51
İsrail Lübnan'da tıraş makinelerini de patlattı!
Kübra Şenal Editör

İşgalci İsrail, gizli silahını devreye soktu. 11 aydır Gazze'de yaşam alanı bırakmayan terör devleti İsrail, başlattığı soykırım tarihinden itibaren Lübnan'a da sistematik bir şekilde saldırılar düzenledi.

Gazze'de soykırım devam ederken işgalci İsrail, Lübnan'a odaklandığını açıkladı. Son 24 saattir siber saldırısıyla Lübnan'ı bölge bölge patlatmaya başlayan İsrail, dünyaya gözdağı veriyor.

Önce çağrı cihazları sonra telsizler sonra da...

Önce çağrı cihazlarını eş zamanlı bir şekilde patlatan İsrail, bir gün geçmeden telsizleri de patlattı. Çok sayıda ölüme sebep olan saldırılarda binlerce kişinin yaralandığı belirtildi.

Yayılan haberlerde son saldırının telsizler üzerinden yapıldığı aktarılırken, araba, motosiklet, tıraş makinelerinin ve evlerde bulunan güneş enerji sistemlerinin de patlatıldığı öğrenildi.

Bazı Ortadoğu ülkeleri kısıtlama getirdi

Belirli bir ağa bağlı veya elektronik olarak kontrol edilebilen cihazların patlamaya başlaması nedeniyle bazı Ortadoğu ülkeleri harekete geçti. Buralarda elektronik cihazların kullanımının kısıtlandığı iddia edildi.

İsrail'in gizli teknolojik silahı

İsrail Savunma Bakanı Gallant, dünya basınını çalkalayan saldırılarına ilişkin, "Kuzeye odaklandık" ve "Savaşta yeni aşamadayız" ifadelerini kullandı.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa