Evindeki gizli bölmede yakalandı... Olayın adresi Kayseri...

Kayseri'de yaşanan olayda 16 yıl hapisle aranan hükümlü, evindeki gizli bölmede yakalandı. İşte habere dair detaylar...

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
19 Eylül 2024 04:43
GÜNCELLEME
19 Eylül 2024 04:45
Evindeki gizli bölmede yakalandı... Olayın adresi Kayseri...
EM
Erhan Meyveci Editör

Kayseri'de, 'dolandırıcılık' ve 'hükümlünün kaçması' suçlarından hakkında kesinleşmiş 16 yıl 3 ay hapis cezası bulunan M.Ö. (42), evinde saklandığı gizli bölmede güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

Emniyet Ekiplerinin Titiz Çalışması

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, firari hükümlü M.Ö.'nün yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan incelemeler sonucunda, M.Ö.'nün ikamet adresi tespit edildi ve operasyon düzenlendi.

Gizli Bölmede Saklanırken Bulundu

Operasyon kapsamında M.Ö., evde oluşturulan gizli bir bölmede saklanırken yakalandı. Gözaltına alınan firari hükümlü, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine gönderildi.

Kayseri'de uyuşturucu operasyonunda tutuklamalar

Kayseri'de uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 28 kişi, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şüphelilerden 17'si tutuklanırken, 11 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şube müdürlükleri, uyuşturucu ticareti yapan kişilerin yakalanması için kapsamlı bir operasyon başlattı. 31 farklı adrese, 280 personelin katılımıyla eş zamanlı baskınlar düzenlendi ve 28 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan 17'si tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 11'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa