Aksaray'da aile faciası... Damadını vurdu, kızını öldürdü...

Aksaray'da yaşanan acı olayda boşanma aşamasındaki damadına ateş eden baba ona siper olan kendi kızını da vurdu.

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
19 Eylül 2024 06:35
GÜNCELLEME
19 Eylül 2024 06:35
Aksaray'da aile faciası... Damadını vurdu, kızını öldürdü...
EM
Erhan Meyveci Editör

Aksaray’da Mehmet A. (50), boşanma aşamasında olan damadı Recep Ok'u (30) tabancayla vurarak ağır yaraladı ve ona siper olmak isteyen kızı Fadimana Ok'u (26) öldürdü. Olayın ardından Mehmet A. kaçtı ve polis tarafından aranıyor.

Olayın Detayları

Olay, saat 21.30 sıralarında Fatih Mahallesi Şehit İsmail Dağ Sokak’ta meydana geldi. 2 çocuk babası Recep Ok, boşanma aşamasında olduğu ve halen birlikte yaşadığı eşi Fadimana Ok ile araçlarıyla evlerine dönerken kayınpederi Mehmet A. ile karşılaştı. Tartışma yaşanan bu karşılaşmada, Mehmet A., belindeki tabancayı çıkararak damadı Recep Ok’a ateş etti. Fadimana Ok, eşine siper olmak istediği sırada kurşunların hedefi oldu.

Yaralılar ve Son Durum

Recep Ok, göğsüne ve karnına isabet eden 3 kurşunla, Fadimana Ok ise göğsüne isabet eden 1 kurşunla ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Fadimana Ok, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Ameliyata alınan Recep Ok’un da hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Soruşturma Başlatıldı

Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, firari kayınpeder Mehmet A.'nın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa