Yol verme kavgasını izleyen kişiye kurşun isabet etti...

İstanbul Küçükçekmece'de yol verme kavgasını balkondan izleyen kişiye kurşun isabet etti. İşte haberin detayları ve yaşananlar...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
19 Eylül 2024 06:55
GÜNCELLEME
19 Eylül 2024 06:55
Yol verme kavgasını izleyen kişiye kurşun isabet etti...
DHA
Kaynak DHA

Küçükçekmece'de, iki sürücü arasında yol verme nedeniyle başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Mahalle sakinlerinin olaya müdahale etmeye çalıştığı sırada, taraflardan biri silahını çıkararak havaya ateş açtı.

Silah Ateşi Sonucunda Bir Kişi Yaralandı

Olay, Atatürk Mahallesi Polat Sokak'ta saat 22.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, yol verme yüzünden tartışan iki sürücü arasında çıkan gerilim, kavgaya dönüştü. Kavgayı yatıştırmak isteyen mahalle sakinleri de devreye girerken, sürücülerden biri yanında taşıdığı silahla havaya ateş etti.

Çatıdan İzleyen Kişi Kurşunla Yaralandı

Silah seslerini izlemek için 3 katlı bir binanın çatı katında olan bir kişi, ateşlenen kurşunlardan biriyle karnından yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıyı hastaneye kaldırdı.

Polis Olayla İlgili Soruşturma Başlattı

Kavgaya karışan taraflar polis tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü. Olayla ilgili polis ekiplerinin soruşturması sürüyor.

Sultanbeyli'de yangında mahsur kalanları itfaiye kurtardı

Saat 19.45 sıralarında, Adil Mahallesi Barlas Sokak'ta bulunan 5 katlı bir binanın kapalı otoparkında yangın çıktı. İddiaya göre, otoparkta motosiklet tamiri yapıldığı sırada, motosiklet bir anda alev aldı ve yangın kısa sürede otoparkı sardı.

Alevler hızla otoparkı doldururken, çıkan yoğun duman havalandırma ve merdiven boşluklarına yayıldı. Durumun fark edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yangın sırasında binanın üst katlarında mahsur kalan 5'i çocuk 10 kişi, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile tahliye edildi. Dumandan etkilenen bir kişi ise olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Yangının çıkış nedeni ile ilgili incelemeler sürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa