Kocaeli'de 3 katlı otelde yangın çıktı...

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesindeki 3 katlı otelde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü...

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
19 Eylül 2024 07:15
GÜNCELLEME
19 Eylül 2024 07:15
Kocaeli'de 3 katlı otelde yangın çıktı...
EM
Erhan Meyveci Editör

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesi Çamçukur Mahallesi'nde bulunan 3 katlı ahşap otelde yangın çıktı. Nihal ve Erkan Erdem çiftine ait otel kapalı olduğu sırada çıkan yangın, çevrede büyük korku yarattı.

Yangın Kovboy Kasabasına Sıçradı

Yangının hızla büyümesi sonucu, alevler otelin bahçesinde bulunan kovboy kasabasına da sıçradı. Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Yangın 2 Saatte Kontrol Altına Alındı

23 araç ve 58 personelin yoğun çabaları sonucunda, yangın 2 saatlik müdahale ile kontrol altına alındı. Alevlerin çevredeki ormanlık alana sıçraması engellenirken, otel ve kovboy kasabası kullanılamaz hale geldi.

İşletme Sahipleri Gözyaşlarına Boğuldu

Yangın sonrası ekipler soğutma ve duman tahliye işlemlerine devam ederken, İstanbul’da yaşayan otel sahipleri olay yerine gelerek büyük üzüntü yaşadı. Gözyaşlarına hakim olamayan çiftin, otelin kül olması karşısında şokta olduğu bildirildi.

Kocaeli'den bir de kaza haberi

Anadolu Otoyolu'nun Kocaeli kesiminde meydana gelen kazada, yön tabelasına çarpan bir pikabın sürücüsü yaşamını yitirdi. Kaza, Ankara yönünde İzmit batı gişeleri yol ayrımında gerçekleşti.

Erkan Elmas (48) idaresindeki 34 BAD 833 plakalı pikap, henüz bilinmeyen bir sebeple yön tabelasına çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan sürücü Erkan Elmas, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkarıldı ancak hayatını kaybettiği belirlendi.

Elmas'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle Ankara istikametinde trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa