Sandık Kokusu'nun Bora'sı Engin Öztürk kimdir?

Sandık Kokusu dizisinin ikinci sezonuna dahil olan ünlü oyuncu Engin Öztürk kimdir? Engin Öztürk kaç yaşında? İşte oyuncu ile ilgili merak edilenler...

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
19 Eylül 2024 09:31
GÜNCELLEME
19 Eylül 2024 09:48
Sandık Kokusu'nun Bora'sı Engin Öztürk kimdir?
Ecem Çetin Editör

İlk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken, Show TV'nin fenomen dizilerinden birisi olan Sandık Kokusu, dün akşam yeni sezonuyla ekranlara döndü. 

Yeni sezon ilk bölümüyle milyonları ekrana kilitleyen diziye yeni isimler dahil oldu. Bu isimlerden birisi de ünlü oyuncu  Engin Öztürk. 

Öztürk, sevilen dizide Özge Özpirinççi'nin canlandırdığı Karsu karakteriyle kamera karşısına geçiyor. 

Oyunculuk performansıyla büyük beğeni toplayan Engin Öztürk'ün hayatı araştırılıyor. 

İzleyenler,  Sandık Kokusu'nda Bora'yı canlandıran Engin Öztürk kimdir? Engin Öztürk kaç yaşında? Engin Öztürk hangi dizilerde rol aldı? Sorularını araştırıyor. Oyuncu ile ilgili ilgileri izler için derledik. 

Engin Öztürk kimdir?

Engin Öztürk, 28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldi. Öztürk, 37 yaşındadır. Oyuncu, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Oyuncu ilk olarak, Kanal D ekranlarında fırtınalar estiren, dönemin en çok izlenen projelerinden birisi olan Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde kamera karşısına geçti. Oyunculuk performansıyla beğeni toplayan oyuncu, Türk televizyon tarihinin en unutulmaz baş yapıtlarından birisi olan Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Şehzade Selim karakteriyle adını geniş kitlelere duyurdu. Engin Öztürk,     Yüksek Sosyete, Yüzleşme, Doğduğun Ev Kaderindir, Hakan: Muhafız, Biz Böyleyiz gibi çok sayıda projede rol aldı. 

Sandık Kokusu Bora nasıl bir karakter?

Bozbeyli Holding’in başındaki isim olan Bora, sert ve otoriter kişiliğiyle tanınıyor. Ancak bu sert mizacının arkasında derin bir hikaye yatıyor. Hayatı dolu dolu yaşayan Bora, abisinin trajik ölümünden derinden etkilenir ve bu olay, onun hayatında köklü değişimlere yol açar. Abisinin kaybıyla birlikte, hayallerini bir kenara bırakmak zorunda kalır ve hiç istemediği bir yola girerek aile yadigarı şirketin başına geçer. Oysaki Bora, bu noktaya gelmeden önce Londra’da kendine yeni bir hayat kurmuştu. Spora düşkün olan Bora, sevdiği ve keyif aldığı bir yaşam sürüyor. Sevdiği alışkanlıklarından uzaklaşarak, içine kapanık ve sert bir karakter haline geldi. Bora’nın yabancılara karşı mesafeli bir tutumu vardı ve özellikle laubali davranışlara karşı taviz vermeyen bir çizgi çekmiş durumda.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa