Omuz atma cinayeti davasında gelişme

İzmir omuz atma kavgasında tahliye edilen sanık yeniden tutuklandı. Tahliye kararı veren 3 hakim ve 1 savcı açığa alındı.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
19 Eylül 2024 11:22
GÜNCELLEME
19 Eylül 2024 13:39
Omuz atma cinayeti davasında gelişme
O
Onur Çetinkaya Editör

İzmir'in Urla ilçesinde, geçtiğimiz sene Semih Kenan Köse'nin bir markette çıkan "omuz atma" tartışmasında bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili dava süreci dikkat çekici gelişmeler yaşadı. 

Söz konusu olayda, tartışmanın ardından Köse bıçaklanarak hastaneye kaldırılmış ancak hayatını kaybetmişti. Olayın failleri olarak gözaltına alınan Sercan B. ve kardeşleri Serkan B. ile Taylan B., kasten cinayet suçundan müebbet hapis cezası talebiyle yargılanıyordu.

Sanık yeniden tutuklandı

İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesi, daha önce davada Serkan B. ve Taylan B.'yi tahliye etmiş, son duruşmada ise Sercan B.'nin de tahliyesine karar vermişti. 

Ancak bu tahliye kararının ardından İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı karara itiraz etti ve İzmir 4. Ağır Ceza Mahkemesi sanık Sercan B. hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkardı. Polis ekiplerince yeniden gözaltına alınan katil zanlısı Sercan B. tekrar tutuklandı.

3 hakim ve 1 savcı açığa alındı

Bu olayın ardından Hakimler ve Savcılar Kurulu, tahliye kararını veren İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesi başkanı ve iki üye hakimi ile duruşma savcısını açığa aldığını açıkladı. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa