Bahar dizisinden bir tanıtım daha yayınlandı!

İzleyicisiyle buluşmak için gün sayan Show TV'nin sevilen dizisi Bahar'dan yeni bir tanıtım daha yayınlandı. Dizi, 24 Eylül'de ekrana gelecek.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
19 Eylül 2024 11:26
GÜNCELLEME
19 Eylül 2024 11:37
Bahar dizisinden bir tanıtım daha yayınlandı!
Ecem Çetin Editör

Show TV'nin fenomen ve reyting rekortmeni dizilerinden birisi olan “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. 

İlk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken ve büyük ilgiyle izlenen Bahar dizisi, 24 Eylül Salı günü ekrana gelmeye devam edecek. 

İzleyicisinin büyük bir merakla beklediği sevilen diziden nefes kesen bir tanıtım daha yayınlandı. 

Yeni sezonun tanıtımında Timur’un “Seni geri alacağım, seni istiyorum Bahar,” sözleri, onun Bahar’dan kolay kolay vazgeçmeyeceğinin güçlü bir işareti olarak öne çıkıyor. Aynı zamanda, Timur ile Evren arasındaki çekişmenin kaldığı yerden devam edeceğinin ilk sinyalleri de verildi. Evren’in hastaneye yeni atanan başhekim Süreyya’yı tanıyor olması ise ikilinin geçmişine dair büyük bir merak uyandırdı ve izleyicilerde yeni soruların ortaya çıkmasına neden oldu. Tanıtımda ayrıca Çağla’nın “Kalbinin sesini dinleyecek misin?” sorusu dikkat çekerken, Bahar ve Evren arasındaki yakınlaşma, yeni sezona damga vuran en çarpıcı gelişmelerden biri olarak öne çıktı.

Yapımcılığını  MF Yapım'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Diziyi, Ayça Üzüm kaleme alıyor.     

Dizinin oyuncu kadrosunda; Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik, Hatice Aslan gibi isimler yer alıyor. 

İşte ‘Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?’ Yeni Sezon İkinci Tanıtım;

https://www.youtube.com/watch?v=dM_HmKYuzbo 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa