Ekrem İmamoğlu'ndan Mansur Yavaş'a gönderme!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, isim vermeden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a gönderme yaptı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
19 Eylül 2024 12:24
GÜNCELLEME
19 Eylül 2024 13:27
Ekrem İmamoğlu'ndan Mansur Yavaş'a gönderme!
Ecem Çetin Editör

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş'ın yaptığı sitem, Ankara siyasetinin gündemine oturdu. 

Mansur Yavaş, konuşma yapacağı bilgisinin kendisine yalnızca 1 saat önce verildiğini belirterek, bunun kurumsal bir parti yapısına uygun olmadığını söyledi.

ABB Başkanı, "Ekrem Başkan gibi Türkiye’nin sorunlarına değinen ve fikirlerimi açıklayan bir konuşma yapmak isterdim, ancak ne yazık ki bir saat önce bana telefon açılarak konuşmam istendi." ifadelerini kullandı.

Bu sitem oldukça dikkat çekerken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a bir gönderme geldi. 

"Benim yol arkadaşım da değildir nokta"

İsim vermeden konuşan Ekrem İmamoğlu, şunları söyledi;

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 2028 seçimlerinde olası Cumhurbaşkanı adayı olarak anılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş arasındaki bu göndermeler oldukça dikkat çekti ve cumhurbaşkanlığı tartışmaları erken mi başladı sorusunu gündeme getirdi. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa