Narin Güran cinayetinde dikkat çeken ziyaret

Narin cinayetinde katil zanlısı şüphesiyle yargılanan Salim Güran ve AK Partili Ensarioğlu'nun aynı karedeki fotoğrafı gündem oldu.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
19 Eylül 2024 12:26
GÜNCELLEME
19 Eylül 2024 13:53
Narin Güran cinayetinde dikkat çeken ziyaret
O
Onur Çetinkaya Editör

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra derede cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetinde  soruşturma sürüyor.

Emniyet birimleri küçük kızın öldürülmesindeki sır perdesi aralamaya çalışırken küçük kızın bulunması sırasında ise dikkat çeken gelişmelerde yaşandı.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu 8 yaşındaki Narin Güran’ın katledilmesine ilişkin soruları yanıtlarken aileyle 40 yıllık dostluğunun bulunduğunu söylemişti. 

Soruşturmada gizlilik olduğunu dile getiren Ensarioğlu, "Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var. Çünkü aile de bizim dostlarımız. Konu çok hassas. Onları da çok fazla üzecek bir şey söylemek istemiyoruz.” sözleri gündem olmuştu. 

AK Partili vekilin sözleri dikkat çekerken Ensarioğlu'nun amca Salim Güran'la aynı masada çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı. 

Fotoğrafın cinayetin sonrasında ortaya çıkması gündeme otururken AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu söz konusu fotoğrafa dair açıklamada bulundu.

Salim Güran'ın o gün valiyi ziyaret ettiği ardından da kendisine muhtarlarla birlikte ziyarette bulunduklarını söyledi. Dostluklarının yıllara dayandığını saklamayan vekil, fotoğrafı ise hatırlamadığını belirtti.

Bir önceki konuşmasında söylediği "Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var" sözlerine binaen AK Partili vekil, " Ben devlet ne biliyorsa onu söyledim. Soruşturmada bilinmeyen ama benim bildiğim bir şey yok ki." ifadelerini kullandı.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa