Sandık Kokusu'nun 28. bölüm tanıtımı yayınlandı mı?

Sandık Kokusu, dün akşam ikinci sezonuyla geri döndü. İlgiyle izlenen dizinin yeni bölüm tanıtımı bekleniyor. Peki, 28. bölüm tanıtımı yayınlandı mı?

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
19 Eylül 2024 13:06
GÜNCELLEME
19 Eylül 2024 13:15
Sandık Kokusu'nun 28. bölüm tanıtımı yayınlandı mı?
Ecem Çetin Editör

Geçtiğimiz sezon Show TV'nin en dikkat çeken projelerinden birisi olan ve ilgiyle izlenen Sandık Kokusu dizisi dün akşam ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıktı. 

Kadrosunda  Özge Özpirinçci, Engin Öztürk, Demet Akbağ, Serkay Tütüncü, Necip Memili gibi isimlerin bir araya geldiği dizi, 27. bölümüyle ilgiyle izlendi ve milyonları ekrana kilitledi. 

Sevilen dizi, ABC1 20+’da 3.92 izlenme oranı 11.41 izlenme payı, Total’de 3.58 izlenme oranı 11.11 izlenme payı, AB grubunda ise 2.59 izlenme oranı 8.80 izlenme payı elde etti. 

Sahneleriyle sosyal medyada oldukça konuşulan ve gündem olan Sandık Kokusu dizisinin 28. bölüm tanıtımı da yayınlandı.

Yayınlanan tanıtımda, Ayça’nın Bora’ya karşı hissettiği ilgi dikkatlerden kaçmadı ve bu durum izleyiciler arasında merak uyandırdı. Ayrıca, Gülnaz’ın İstanbul’da kalmak için yaptığı numaralar gözlerden kaçmadı, bu sahneler yeni bölümde eğlenceli gelişmelere kapı aralayacak gibi görünüyor. Tanıtımın gizemli anlarından biri, karanlıkta yakınlaşan iki kişinin kim olduğuna dair merakın artması oldu. Bu sahne, izleyicilerde büyük bir soru işareti bırakırken, hikayenin nereye evrileceği konusunda heyecan yarattı. En çarpıcı gelişme ise Reha’nın kızlarını Karsu’ya karşı kışkırtması oldu. Reha, kızlarını Karsu’ya düşman ederek ilişkilerini zedelemeye çalışıyor. Bununla yetinmeyen Reha, çalıştığı şirkete giderek velayet davasını kazanmak için ne kadar ileri gidebileceğinin işaretlerini verdi. Tanıtım, Reha’nın bu süreçte yapamayacağı hiçbir şey olmadığını açıkça ortaya koydu.

Sandık Kokusu’nun 28. Bölüm Tanıtımı;

https://www.youtube.com/watch?v=B-8Wb5TTMIU


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa