Küçük çocuk, okuldan dönerken sevdiği köpeğin saldırısına uğradı!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde ilkokul öğrencisi Baran Levent, okuldan dönerken sevdiği köpeğin saldırısına uğradı. O anlar kameraya yansıdı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
19 Eylül 2024 14:15
GÜNCELLEME
19 Eylül 2024 14:38
Küçük çocuk, okuldan dönerken sevdiği köpeğin saldırısına uğradı!
Ecem Çetin Editör

Olay, İzmir'in Karabağlar ilçesi Yurdoğlu Mahallesi 3946 Sokak'ta meydana geldi. 

Edinilen bilgilere göre; 13 Eylül tarihinde yaşanan olayda saat 16.30 civarında Cumhuriyet İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Baran Levent, okul çıkışında annesi Özge Levent ile birlikte evlerine gitmek için yola çıktı. 

Sevmek istediği köpek saldırdı 

Yürüyüş sırasında yanlarına bir sokak köpeği geldi. Küçük Baran, köpeği sevmek amacıyla başını okşamak istedi. Ancak beklenmedik bir şekilde köpek, Baran'a saldırdı.

Saldırı sırasında Baran Levent'in kulağında 1 santimetrelik bir yırtık meydana geldi ve başından yaralandı.

Tam bu sırada küçük çocuğa çevrede bulunan bir kişi müdahale etti ve çocuğu köpeğin saldırısından kurtardı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. 

Levent, bölgeye gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede çocuğun başına 4 dikiş atıldıktan sonra tedavisi tamamlanarak taburcu edildi. Baran Levent'in ailesi şikayette bulunacaklarını ifade etti.

Öte yandan, Baran Levent'in köpeğin saldırısına uğradığı anların bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdığı ortaya çıktı. Görüntülerde, Baran’ın köpeğin başını okşarken hayvanın aniden saldırıya geçmesi ve bir vatandaşın araya girerek çocuğu kurtarması yer alıyor. Ayrıca görüntülerde, çocuğun ağlayarak yardım istediği ve olay yerinden uzaklaştırıldığı anlar da kaydedildi.



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa