Yenimahalle'de Spor Akademisi'nde yeni dönem!

Yenimahalle Belediyesi tarafından hayata geçirilen, çocuklar için birçok spor dalında eğitimlerin verildiği Spor Akademisi'nde yeni dönem başlıyor.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
19 Eylül 2024 15:18
GÜNCELLEME
19 Eylül 2024 16:02
Yenimahalle'de Spor Akademisi'nde yeni dönem!
Ecem Çetin Editör

Yenimahalle Belediyesi tarafından hizmete sunulan Spor Akademisi, yeni dönem dersleriyle ilçe sakinlerine kapılarını açmaya hazırlanıyor. 

7-13 yaş arası çocuklar için eğitimlerin verildiği Spor Kulübü’nde Basketbol, Futbol, Voleybol, Jimnastik (4-9 yaş), Boks, Kick Boks ve Muay Thai gibi branşlar yer alıyor. Eğitimler, Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü’nün deneyimli antrenörleri tarafından veriliyor. 

Spor akademisi dersleri, hafta sonları Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi ve Batıkent Ali Öcal Futbol Stadı’nda (futbol branşı) gerçekleştirilecek. Kayıt yaptırmak isteyen Yenimahalle sakinleri, www.yenimahallebelediyesisporkulubu.com web sitesi üzerinden ya da 344 88 34 ve 344 88 86 numaralı telefonlardan detaylı bilgiye ulaşabilecek.

Yenimahalle Belediyesi, ilçenin farklı noktalarına konumlandırdığı 5 yıldızlı spor tesislerinde ilçe sakinlerine spor yapma fırsatı sunmaya devam ediyor. Yıl boyu süren eğitimlerle genç yetenekleri keşfetmeyi hedefleyen spor akademisi için kayıt süreci 19-24 Eylül tarihleri arasında olacak. 

Çocukların spor dünyasına kazandırılması amacıyla hayata geçirilen Spor Akademisi 28 Eylül ile 20 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek.

Spora büyük önem verdiklerini ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle’de eğitim ve sporun gelişimi için ilçenin dört bir yanına spor salonları ve yüzme havuzları yaptıklarını ifade etti. 

Amaçlarının spor sevgisini çocuk yaşta kazandırmak olduğunu belirten Fethi Yaşar, şunları söyledi;

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa