Leyla dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Leyla dizisi, 2. bölümüyle büyük ilgiyle izlendi. Dizinin izleyenleri yeni bölüm fragmanını bekliyor. Peki, Leyla dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
19 Eylül 2024 17:06
GÜNCELLEME
19 Eylül 2024 17:18
Leyla dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Ecem Çetin Editör

NOW TV'nin iddialı projelerinden birisi olan, ilk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken Leyla: Hayat… Aşk… Adalet dizisi geçtiğimiz hafta ekran yolculuğuna başladı. 

Cemre Baysel, Gonca Vuslateri, Alperen Duymaz, Yiğit Kirazcı gibi isimlerin kadrosunda bir araya geldiği, dizi büyük ilgi gördü. 

Kısa sürede büyük bir hayran kitlesi elde eden, derinden etkileyen hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan Leyla dizisi, dün akşam 2. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. 

Leyla'nın mücadeleci ve duygusal yolculuğunu ekrana taşıyan Leyla: Hayat… Aşk… Adalet dizisi yeni bölümüyle de milyonları ekrana kilitledi. 

Sevilen reyting oranını arttırarak büyük bir başarı elde etti. Dizi, Total'de 6.04,  AB'de 4.29, ABC'de ise 5.53 izlenme payı elde etti.

2. bölümde neler yaşandı?

Leyla, yıllarca ölü bildiği Cino'yu yara izinden tanımasıyla derin bir sarsıntı geçirir. Yaşadığı bu büyük şokun ardından, kendisine hesap sormak için Güzide'nin karşısına çıkar. Güzide, Leyla'yı ne kadar uyarırsa uyarsın, onu Nur ve Civan'dan uzak tutmaya çalışsa da başarılı olamaz. Çünkü Leyla, intikam yeminini çoktan etmiş ve kararlıdır. Güzide'nin tüm çabalarına rağmen, Leyla Nur’un evlerinde aşçı olarak çalışması teklifini kabul eder. Bu sırada Civan, Leyla konusunda kafası karışmış bir halde geçmişiyle yüzleşir. Yıllar önce yaşadığı ve unutamadığı çocukluk aşkından bahseder. Öte yandan, Neco yıllar sonra sürpriz bir şekilde Nur ve Mali'nin karşısına çıkar.

İzleyenler dizinin yeni bölüm fragmanını araştırıyor. Leyla'nın 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu gündemde. 

Sevilen dizinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Gelecek hafta yaşanacaklar izleyenlerde büyük bir merak uyandırdı. 

İşte sevilen dizinin 3. bölüm fragmanı;

https://www.youtube.com/watch?v=jXFLUwYPPgA

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa