Siyah Kalp, bu akşam 2 bölümüyle ekrana gelecek!

Show TV'de ilk sezonuyla izleyicisinin dikkat çeken Siyah Kalp dizisi bu akşam ikinci bölümüyle ekrana gelecek. Peki, neler yaşanacak?

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
19 Eylül 2024 17:27
GÜNCELLEME
19 Eylül 2024 17:37
Siyah Kalp, bu akşam 2 bölümüyle ekrana gelecek!
Ecem Çetin Editör

Show TV'de izleyici karşısına çıkan, son dönemin iddialı projelerinden birisi olmayı amaçlayan Siyah Kalp dizisi, geçtiğimiz hafta ekran yolculuğuna başladı. 

Aras Aydın, Ece Uslu, Hafsanur Sancaktutan, Leyla Tanlar, Burak Sergen, Esra Dermancıoğlu, Burak Tozkoparan gibi isimlerin kadrosunda bir araya geldiği dizi, büyük bir ilgiyle izlendi. 

Sevilen dizi, bu akşam ikinci bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Siyah Kalp, yeni bölümüyle saat 20.00'da ekranda olacak. 

2. bölümde neler yaşanacak?

Sumru, karşısında Nuh ve Melek’i gördüğünde büyük bir şaşkınlık yaşar. Bu beklenmedik yüzleşmenin ardından Sumru için tehlike çanları çalmaya başlar. Diğer yandan, Sevilay için de zor bir süreç başlamıştır; Cihan’ın bu evliliği onaylaması Sevilay’ı köşeye sıkıştırır. Sevilay, Cihan’a karşı bir şey hissetmediğini annesine anlatmaya çalışır, ancak Hikmet ve Samet’in kurduğu planlar, Sevilay’ın itirazlarına kulak asmaz. Cihan, Sevilay’ın bu evliliği istemediğini fark eder, ancak babasına verdiği sözden geri adım atmaz. Cihan, yaşananları herkesten gizlemeye çalışsa da, Melek ile karşılaştığı an zihninden çıkmaz. Öte yandan Sumru, Nuh ve Melek’i ne kadar uzak tutmaya çalışsa da, iki kardeş annelerinden alacaklı oldukları sevgiyi almaya kararlıdır. Onlar, hak ettikleri anne sevgisini ararken, karşılarına çıkan aşka da kayıtsız kalamazlar.

Yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği 'Siyah Kalp' dizisinin yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar oturuyor. Diziyi, Yıldız Tunç kaleme alıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa