İYİ Parti'den istifa eden belediye başkanı CHP'ye katıldı

İYİ Parti'den Edirne'nin Uzunköprü ilçesi Belediye Başkanı seçilen Ediz Martin, partisinden istifa ederek CHP'ye katıldı.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
19 Eylül 2024 18:44
GÜNCELLEME
19 Eylül 2024 18:54
İYİ Parti'den istifa eden belediye başkanı CHP'ye katıldı
EK
Esra Koçak Editör

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde İYİ Parti'den Edirne'nin Uzunköprü ilçesi Belediye Başkanı seçilen Ediz Martin, temmuz ayında partisinden istifa ettikten sonra bugün CHP'ye katıldı. CHP'nin Uzunköprü'de düzenlediği törene CHP Edirne milletvekilleri Ediz Ün ve Baran Yazgan, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, CHP Parti Meclisi Üyesi Berker Esen, CHP İl Başkanı Harika Taybıllı ve çok sayıda partili katıldı.

"Uzun süredir beklenen bir arayıştı"

Törende konuşan CHP PM Üyesi Berker Esen, CHP’nin iktidara giden yolda emin adımlarla ilerlediğini belirtti. Esen, "Bugün bizleri coşkuyla kucaklayan Uzunköprü halkına teşekkür ediyoruz. Bu katılım, iktidara giden yolculuğumuzda büyük bir adım olacaktır" dedi.

"Partimize bir güç daha katmanın mutluluğunu yaşıyoruz"

CHP Edirne İl Başkanı Harika Taybıllı ise, Ediz Martin’in CHP’ye katılmasının partiye büyük bir güç kattığını vurguladı. Taybıllı, "Bu sadece bir rozet takma töreni değil, aynı zamanda toplumsal dönüşümün işaretidir. CHP, büyümeye ve güçlenmeye devam edecek" şeklinde konuştu. Konuşmasının ardından Ediz Martin'e CHP rozeti takıldı.

Ediz Martin: "Baba ocağına dönmenin mutluluğunu yaşıyorum"

Ediz Martin, CHP'ye geri dönmenin kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu belirterek, "Türkiye’nin zor şartlar altında olduğu bu dönemde CHP’ye katılarak mücadeleye devam ediyorum. Yaşasın CHP, yaşasın Mustafa Kemal’in devrimleri" dedi. Martin, daha önce CHP Gençlik Kolları başkanlığı yaptığı döneme de atıfta bulunarak baba ocağına dönmenin kendisini duygulandırdığını ifade etti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa