İsrail zulmü son bulmuyor! Filistinli şehidin cenazesini tekmelediler

İsrail askerlerinin, işgal altındaki Batı Şeria’da öldürülen bir Filistinlinin cenazesini tekmeleyerek çatıdan attığı ortaya çıktı.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
19 Eylül 2024 20:08
GÜNCELLEME
20 Eylül 2024 00:53
İsrail zulmü son bulmuyor! Filistinli şehidin cenazesini tekmelediler
AA
Kaynak AA

Olay, bugün İsrail askerlerinin Batı Şeria'nın kuzeyinde bulunan Cenin kentinin Kabatiya beldesine düzenlediği baskın sırasında işgalci bir asker şehit edilen Filistinlinin cenazesini tekmeleyip evlerin çatısından aşağı attığı ifşa oldu.

Terör devletinin saldırısında 3 Filistinli hayatını kaybetti

Baskında İsrail askerleri tarafından kuşatılan bir evde bulunan 3 Filistinli, çıkan saldırıda şehit oldu. Görgü tanıklarının aktardığına göre, İsrail askerleri ölen Filistinlilerin cenazelerini bulundukları evin çatısından aşağıya attı.

Olay anı kameraya yansıdı

Sosyal medyada yayılan görüntülerde, 3 İsrail askerinin çatıda olduğu ve bir askerin, ölen Filistinlilerden birinin cenazesini tekmeleyerek çatıdan aşağı ittiği görüldü. Cep telefonu kamerasına yansıya görüntüler tepkilere neden oldu.

Cenazeler buldozerlerle götürüldü

Görgü tanıkları, Filistinlilerin naaşlarının daha sonra İsrail'e ait buldozerlerle olay yerinden götürüldüğünü ifade etti. Olay, bölgede büyük öfkeye yol açarken, İsrail ordusunun bu şiddet eylemleri uluslararası alanda tepki topladı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa