Merak edilen düğünden ilk kareler

Ünlü oyuncu Serkan Keskin, kendisi gibi oyuncu olan Meriç Aral ile bugün dünyaevine girdi. Düğüne dair ilk kareler sosyal medya paylaşımlarından geldi.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
19 Eylül 2024 21:22
GÜNCELLEME
19 Eylül 2024 22:41
Merak edilen düğünden ilk kareler
EK
Esra Koçak Editör

Yaklaşık 6 yıldır aşk yaşayan Serkan Keskin ve Meriç Aral, bu akşam evlendi. Çiftin düğününe kısa bir zaman kala ilk kareler de ortaya çıktı.

Düğün hazırlıkları ve evden çıkış anları çiftin arkadaşları tarafından sosyal medyada paylaşıldı. 

Delicatessen Etiler’de gerçekleşen törende gelinin ve damadın şahitliğini yakın arkadaşlarının yanı sıra Efe Tuncer ve Birkan Sokullu üstlendi.

Uzun süredir birliktelikleriyle gündeme gelen Serkan Keskin ve Meriç Aral, bugün düzenlenen görkemli bir törenle evlendi.

Dostları ünlü çifti yalnız bırakmadı

Aile ve yakın arkadaşlarının katıldığı törende Demet Akbağ, Nur Sürer, Özge Özpirinççi, Burak Yamantürk, Hazal Kaya, Ali Atay, Demet Evgar, Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer, Barış Arduç, Cengiz Bozkurt, Birkan Sokullu, Bartu Küçükçağlayan, Taner Ölmez, Ece Çeşmioğlu, Bennu Yıldırımlar, Funda Eryiğit, Berkun Oya, Alina Boz, Umut Evirgen, Necip Memili, Melikşah Altuntaş, Boran Kuzum, Efe Tunçer, İbrahim Selim, İlker Kızmaz, Esra Ruşan, Özgür Çevik, Bengi Apak, Sarp Apak, Metin Akdülger, Ozan Açıktan, Ece Yörenç, Derya Şensoy, Ferhan Şensıoy, Serkay Tütüncü, Zeynep Bastık, Umut Kurt gibi ünlü dostları çifti yalnız bırakmadı. 

Evlilik teklifi Meriç Aral'dan

Çift, nikah öncesi kameraların karşısına geçti. Evlilik teklifinin kendisinden geldiğini söyleyen Meriç Aral " Çünkü balayına gitmek istiyordum İskoçya'ya...Balayına gitmedik ama tatile gittik" dedi.

Serkan Keskin ise " Sevgilim bana evlilik teklif etti. Hemen kabul ettim. Çok acayip bir duyguydu. Balayı yapamayacağız, hemen işe başlayacağız" dedi.  

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa