Burak Yılmaz, Trabzonsporlu taraftarlarla tartıştı!

Trabzonspor karşısında 2-0 öne geçip uzatmalarda 2-2 olan Kayserispor'un teknik direktörü Burak Yılmaz, maç sonrası Trabzonsporlu taraftarlar tartıştı.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
19 Eylül 2024 22:43
GÜNCELLEME
20 Eylül 2024 00:23
Burak Yılmaz, Trabzonsporlu taraftarlarla tartıştı!
EK
Esra Koçak Editör

Trendyol Süper Lig 3. hafta erteleme maçında Trabzonspor karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen 89 ve 90+8'de yediği gollerle sahadan 1 puanla ayrılan Kayserispor'da teknik direktör Burak Yılmaz maçın bitiş düdüğünden sonra tribündeki Trabzonsporlu taraftarlarla tartıştı.

"Sen adam mısın?" 

Sosyal medyaya düşen videolarda Burak Yılmaz'ın kendisine tepki gösteren taraftarlara 'Ben hayatım boyunca bu kulübe yanlış yapmadım.' dediği görüldü. Devam eden tepkilerin ardından ise Burak Yılmaz'ın taraftarlara 'Sen adam mısın?' dediği görüldü.

Hakeme de itiraz etti

Maçın son dakikalarında Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz hakeme yoğun bir şekilde itirazda bulundu. Hakemin kararlarına tepki gösteren Yılmaz, maçın son düdüğünden sonra da bu tavrını sürdürdü.

Genç teknik adam zor sakinleştirilerek soyunma odasına götürüldü.

Maç sonrası açıklama geldi

Karşılaşma sonrası Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz açıklamalarda bulundu. Maçı değerlendiren Yılmaz, “Bizim adımıza harika bir maç. Oyuncularımın hepsinden Allah razı olsun. İnanılmaz oynadılar. Bugün yüreklerini aldılar Kayseri'den yüreklerini aldılar. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Çok değerliler benim için. Bugün zaten onlar maçın kazananı. Onlar hem kendi gönüllerimde hem benim gönlümde maçın kazananı benim oyuncularım. Maça gelince bizim bir planımız var her maça ayrı, her maça özgü. Bugün de Şenol Hoca'nın gelmesiyle Trabzonspor'un çok büyük bir hava yakalayacağını, Trabzon şehrinin çok büyük bir hava yakalayacağını biliyorduk. Ona göre çalıştık. Çok da doğru çalışmışız. Tekrar oyuncularıma teşekkür ediyorum. Hepsini doğru yaptılar" ifadelerinde bulundu.

‘Hakemin canı sağolsun"

Karşılaşmanın hakemi Mehmet Türkmen hakkında açıklamalarda bulunan Yılmaz, “Hakeme geleyim hepinizin önünde. Canı sağ olsun. Niye canı sağ olsun? Türk evladı. Hata yaptı. Canı sağ olsun. Bugün bize, yarın başkasına. Kendisi de mutsuzdur mutlaka. Ama önemli değil. Biz Kayserispor için buradayız. Kayserispor’un hakkını yedirmek istemiyoruz ama hakemin canı sağ olsun, bugün bize yaptı. Yarın başkasına yapmasın ki Türk futbolu düzelsin. Ama dediğim gibi hiç en ufak bir şeyimiz yok. Hakemin de canı sağ olsun” diye konuştu.

"Beni ben yapan Trabzonspordur"

Trabzonspor’u çok sevdiğini ifade eden Burak Yılmaz, “Ben bu kulübü çok seviyorum. İster inanın ister inanmayın. Ekmeğini yedim. Beni ben yapan Trabzonspor'dur. Beni ben yapan tekrardan Türk futboluna kazanan Şenol Güneş ve Trabzonspor'dur. Bunu ne ben inkar edebilirim ne de Trabzon’dakiler inkar edebilir. Gizliden gizliye de ne olsa olsun küfür de olsa beni sevdiklerini biliyorum. Ben de burayı seviyorum ama ben Kayserispor’un hakkını korumak için her şeyi yapmak zorundayım. Hem sahada hem saha dışında her şeyi yapmalıyım. Bu bana yakışan budur zaten bunu da biz burada öğrendik. Buralarda öğrettiler bunu da bize. Trabzonspor'a başarılar diliyorum. Allah yollarını açık etsin inşallah. Şenol hocama başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

"4 sendir aynı takımla oynuyoruz"

Transfer yasağı olduğunu ve 4 yıldır aynı takımla oynadıklarını dile getiren Yılmaz, şunları kaydetti:


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa