Kırmızı ışık ihlali kazaya davet çıkardı...

İstanbul Kartal’da, kırmızı ışıkta geçen otomobilin 2 araca çarptığı kaza anı böyle kaydedildi... Kazada 2 kişi yaralandı...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
20 Eylül 2024 05:50
GÜNCELLEME
20 Eylül 2024 05:50
Kırmızı ışık ihlali kazaya davet çıkardı...
DHA
Kaynak DHA

Kartal'da gece saatlerinde meydana gelen kazada, kırmızı ışıkta geçen bir otomobil, iki araca çarptı. Kazaya neden olan sürücü olay yerinden kaçarken, 3 kişi yaralandı. Olay anı, bir aracın kamerasına yansıdı.

Olayın Detayları

Kaza, saat 00.15'te Turgut Özal Bulvarı'nda yaşandı. 34 AAZ 564 plakalı otomobil, Şehit Tamer Kılıç Sokak'tan Turgut Özal Bulvarı’na bağlanırken, kırmızı ışıkta geçen 41 TC 882 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan araçlar, refüje çıkarak karşı şeritte bekleyen 28 YA 768 plakalı hafif ticari araca da çarptı. Kazaya neden olan sürücü olay yerinden kaçtı.

Müdahale ve Yaralılar

Kazanın ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri trafiği durdurarak güvenlik önlemleri aldı. Sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, 3 yaralı hastaneye kaldırıldı.

Kaza Anı Kamerada

Kaza anı, bir araç kamerasına yansıdı. Görüntülerde, yeşil ışık yanmasının ardından 34 AAZ 564 plakalı otomobilin hareket ettiği, bu sırada kırmızı ışıkta durmayan 41 TC 882 plakalı otomobilin çarptığı görülüyor. Kaza sonrası araçların refüje çıkarak başka bir araca çarptığı da görüntülerde yer alıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa