Şenol Güneş'ten maç sonrası açıklamalar...

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş Kayserispor karşısında takımın ortaya koyduğu oyundan memnun olmadığını söyledi.

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
20 Eylül 2024 06:30
GÜNCELLEME
20 Eylül 2024 06:30
Şenol Güneş'ten maç sonrası açıklamalar...
EP
Esra Polat Editör

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımının sergilediği performanstan memnun olmadığını belirtti. Deneyimli çalıştırıcı, oyuncuların rakibe fazlasıyla yardımcı olduğunu ve bu oyun tarzının Trabzonspor’a yakışmadığını vurgulayarak, "Bu futbol bizim oynayacağımız futbol değil. Hiçbir oyuncumdan bu şekilde oynamalarını beklemiyorum" dedi.

'Hücum ediyormuş gibi göründük'

"Hücum ediyormuş gibi görünsek de bunu başaramadık" diyen Güneş, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

Güneş, oyuncularının kalitesine güvendiğini, ancak bunu sahada göremediğini belirtti. "O kadar kötü paslar attık ki, adeta rakibe çalıştık. Bu, çok olumsuz bir tabloydu. Daha hazır olmayan oyuncularımız, sahada daha fazla umut verdi. Bu, büyük bir çelişki. Sürekli antrenman yapan ve maç oynayan oyuncularımızın performans düşüklüğünü başka faktörlere bağlayabiliriz; örneğin önceki maçın yorgunluğu olabilir. Ancak sorumluluk almak zorundalar. Yanlışları ve doğruları değerlendireceğiz. Bu kötü performansı düzeltmek onların elinde, biz de onlara yardımcı olacağız. Eğer kendilerini değiştirmezlerse, biz de takımda herhangi bir değişiklik yapamayız. Sadece bahaneler üretiriz ve bu da en büyük sorun olur" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa