Çorum'daki silahlı kavgada bir kişi yaralandı

Çorum'da otel restoranında çıkan kavgada bir kişi silahla yaralandı. İşte olaya dair detaylar ve yaşananlar...

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
20 Eylül 2024 07:10
GÜNCELLEME
20 Eylül 2024 07:10
Çorum'daki silahlı kavgada bir kişi yaralandı
EP
Esra Polat Editör

Çorum’un İnönü Caddesi’ndeki bir otelin restoranında yaşanan tartışma sonucunda bir kişi silahla vurularak, bir kişi ise darp edilerek yaralandı.

Olayın Ayrıntıları

Olay, İnönü Caddesi’nde bulunan bir otelin restoranında meydana geldi. Mehmet Ç.Y. (29), Ümit K. (24) ve henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Tartışma sırasında Mehmet Ç.Y., başından silahla vurularak ağır yaralanırken, Ümit K. ise darp edilerek yaralandı.

Müdahale ve Yaralıların Durumu

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların tedavileri sürüyor.

Şüpheli Aranıyor

Olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için polis tarafından geniş çaplı bir çalışma başlatıldı.

Çorum'da kestiği ağacın altında kalan kişi yaşamını yitirdi

Çorum'un Bayat ilçesine bağlı Pancarlık köyünde, ağaç kesme çalışması sırasında meydana gelen kazada, Bekir Akbulut (83) yaşamını yitirdi.

Akseki köyünde yaşayan Bekir Akbulut, Pancarlık köyünde bir bahçede çalışırken, kestiği ağacın üzerine devrilmesi sonucu ağır yaralandı. Olayın ardından çevredeki vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak sağlık ekiplerinin yaptığı kontroller sonucunda, Akbulut’un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Bekir Akbulut'un cenazesi, Bayat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa