İstanbul Kadıköy’de trafikte yol verme kavgası kamerada

İstanbul ili Kadıköy ilçesinde TIR sürücüsü ile otomobil şoförü arasında yol verme üzerine kavga yaşandı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
20 Eylül 2024 10:27
GÜNCELLEME
20 Eylül 2024 10:48
DHA
Kaynak DHA

Kadıköy’de yol verme tartışması kavgaya dönüştü

Kadıköy'de bir otomobil sürücüsü ile TIR şoförü arasında yol verme sebebiyle başlayan tartışma büyüyerek tehlikeli bir hal aldı. İki sürücü arasındaki gergin anlar, çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olayın yaşandığı yer

Olay, öğle saatlerinde Kadıköy Sahrayıcedit mevkiinde, TEM bağlantı yolunda gerçekleşti. İddiaya göre, bir otomobil sürücüsü ile TIR şoförü arasında yol verme meselesi yüzünden sözlü bir tartışma çıktı. Tartışma sırasında TIR şoförü, otomobil sürücüsüne küfür ve hakaret ederek tepki gösterdi.

TIR şoförü otomobil sürücüsünün peşine düştü

Gerginlik büyüdükçe, TIR şoförü aracından inerek otomobil sürücüsünün peşinden koştu. Otomobil sürücüsü, bu sırada aracına binip olay yerinden uzaklaşmayı tercih etti. Ancak tartışma burada sona ermedi.

Tehlikeli hareketler devam etti

Olayın ardından TIR şoförü yeniden aracına bindi ve çift şeritli yan yolu ortalayarak otomobilin geçişini engellemeye çalıştı. Trafikte sürekli şerit değiştirerek otomobil sürücüsüne zor anlar yaşatan TIR şoförünün bu tehlikeli hareketleri cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. Olay, çevredeki diğer sürücülerin de tehlikeli anlar yaşamasına sebep oldu.

Yol verme tartışması kameralara yansıdı

İki sürücü arasında yaşanan bu yol verme tartışması ve TIR şoförünün tehlikeli hareketleri, olay yerindeki bir kişi tarafından kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı. Olayın nasıl sonuçlandığına dair ise herhangi bir bilgi verilmedi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa