Kör Nokta dizisi ne zaman başlıyor?

ATV'de ekrana gelecek "Kör Nokta" dizisi merakla bekleniyor. Rabia Soytürk, İsmail Ege Şaşmaz'ın başrolünde olduğu dizi için geri sayım başladı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
20 Eylül 2024 10:54
GÜNCELLEME
20 Eylül 2024 11:10
Kör Nokta dizisi ne zaman başlıyor?
Ecem Çetin Editör

Rabia Soytürk, İsmail Ege Şaşmaz, Çağla Boz'un başrolünü paylaştığı "Kör Nokta" dizisi izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. 

Tanıtımlarıyla dikkat çeken ve büyük beğeni toplayan dizi, ATV'de izleyici karşısına çıkacak. 

Sezonun iddialı yapımları arasında yer almaya hazırlanan, bir adalet savaşının hikayesiniekrana taşıyacak olan "Kör Nokta" ekrana gelmek için gün sayıyor. 

Yarın başlıyor

Dizi, 21 Eylül Cumartesi (yarın) saat 20.00'da ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak. 

"Kör Nokta", suç ve suçlunun iç içe geçtiği bir trafik kazasının ardından başlayan adalet mücadelesini konu alıyor. Ancak bu savaşın galibi de mağlubu da aşkın belirleyici gücüne bağlı olacak. 

Yapımını Sinegraf'ın yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Yusuf Ömer Sınav oturuyor. Diziyi,  Funda Alp ve Didem Kaplan kaleme alıyor.  

Dizinin oyuncu kadrosunda; Ruhi Sarı, Yalçın Hafızoğlu, Aylin Kabasakal, Cansu Fırıncı, Kürşat Alnıaçık, Şendoğan Öksüz, İrem Bakırtaş, Göktan Oktay Göztepe, Mehtap Bayri, Görkem Kasal, Erhan Çirçioğlu,  İlayda Çevik, Hilmi Özçelik, Öyküsu Özyürek,  Cihangir Köse gibi isimler yer alıyor. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa