Siyah Kalp dizisinin 3. bölüm tanıtımı yayınlandı!

İkinci sezonuyla reyting rekorları kıran Show TV'nin yeni dizisi Siyah Kalp'in 3. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte heyecan dolu fragman...

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
20 Eylül 2024 11:41
GÜNCELLEME
20 Eylül 2024 11:58
Siyah Kalp dizisinin 3. bölüm tanıtımı yayınlandı!
Ecem Çetin Editör

Show TV'nin yeni iddialı dizilerinden birisi olan, ilk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken Siyah Kalp dizisi dün akşam ikinci bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. 

Kadrosunda, Aras Aydın, Ece Uslu, Hafsanur Sancaktutan, Leyla Tanlar, Burak Sergen, Esra Dermancıoğlu, Burak Tozkoparan gibi isimlerin buluştuğu dizi, milyonları yine ekrana kilitledi. 

Siyah Kalp dizisi ABC1 20+’da 6.09 izlenme oranı 17.10 izlenme payı, Total’de 5.86 izlenme oranı 18.02 izlenme payı ile birinci oldu. AB grubunda ise 4.72 izlenme oranı 14.88 izlenme payı elde etti. 

Sahneleriyle dikkat çeken ve büyük beğeni toplayan Siyah Kalp dizisinin 3. bölüm fragmanı da yayınlandı. 

Tanıtımda, Nuh’un hastanede tedavi süreciyle başlayan sahneler dikkat çekti. Yangında canını hiçe sayarak herkesi kurtaran Nuh’a, Sumru ve Samet’in teşekkür ettiği anlar izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Tanıtımda, ikiz kardeşlerin Sumru ile olan sahneleri, izleyenleri derinden etkiledi ve duygusal anlar yaşattı. Bu sahneler, izleyicilerin gözlerini doldurdu. Ayrıca Cihan’ın, Melek’e gerçeği açıklamak isteyip bunu başaramadığı anlar dikkat çekti. Nihayet, Sumru’nun bir şeyler gizlediğini anlamaya başladığı anlar merak uyandırdı.Tanıtımın sonunda ise Sumru’nun “Onlar benim çocuklarım” ifadesi, kime söylendiği konusunda izleyicilerde büyük merak uyandırdı.

Siyah Kalp’in 3. Bölüm 1. Tanıtımı;
https://www.youtube.com/watch?v=VteJHfTAyMc

Yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği 'Siyah Kalp' dizisinin yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar oturuyor. Diziyi, Yıldız Tunç kaleme alıyor.

 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa