Meral Akşener aylar sonra ortaya çıktı

Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesiyle gündeme delen Meral Akşener, aylar sonrası aile fotoğrafında ortaya çıktı.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
20 Eylül 2024 11:44
GÜNCELLEME
20 Eylül 2024 12:36
Meral Akşener aylar sonra ortaya çıktı
O
Onur Çetinkaya Editör

Meral Akşener'in İYİ Parti Genel Başkanlığı'ndan ayrılmasının ardından yaşanan gelişmeler, Türk siyasetinde önemli yankılar uyandırdı. 

Genel seçimlerin ardından yerel seçimlerden de başarısız ayrılan İYİ Parti'de, Meral Akşener koltuğunu Müsavat Dervişoğlu'na devretti ve siyasetten çekildiğini açıkladı. Akşener, bu süreçte daha gözlerden uzak bir hayat sürmeye başladı ve nadiren kamuoyunda göründü.

Son olarak Ankara Kuğulu Park’ta ailesi ve ekibiyle görüntülenen Akşener, bir dönem sarıya boyattığı saçları ve sade görünümüyle dikkat çekti.  

Akşener, bir süredir kamuoyunun gündeminden uzaktı ve en son Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 5 Haziran 2024 tarihinde yaptığı sürpriz görüşmeyle gündeme gelmişti.

Akşener'den Kılıçdaroğlu'na dava

Bu süreçte, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Akşener’e yönelik sert eleştirileri dikkat çekti. Kılıçdaroğlu, Akşener’in İYİ Parti’nin ittifak stratejilerine yönelik kararları ve masadan ayrılıp geri dönmesiyle ilgili olarak sert ifadeler kullandı. Kılıçdaroğlu, Akşener’in bu süreçteki kararlarını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesini eleştirerek, "Neden Erdoğan'a gittin?" sorusunu yöneltti ve bu tutumunu "normalleşme" olarak tanımladı.

Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski İYİ Parti lideri Meral Akşener'le ilgili sözleri üzerine yeni bir gelişme yaşandı. Akşener'in bir suç duyurusunda daha bulunmaya hazırlandığı öğrenildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa